آشپزی آسان با سحرناز

با شما دوستان عزیز همراه هستیم تا طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه را با یکدیگر یاد بگیریم.

۱۷ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

سفارش فست فودهای ارزان قیمت، خوشمزه و بهداشتی در شرق تهران

دنبال یه رستوران فست فود خوب توی شرق تهران می گشتم که:

اولا که توی دوران کرونا غذاهاش بهداشتی و سالم باشه

دوما که غذاهاش خوشمزه باشه

سوما که قیمتهاش مناسب باشه

البته اینم بگم که مدنظرم بود که غذا بصورت بیرون بر سفارش بدم و نمیخواستم حضوری برم غذا بخورم...

می خواستم رستورانی باشه که همه ی غذاهای فست فودی رو داشته باشه.

راستشو بخواین می خواستم یه مهمونی دوستانه بگیرم و دوستای قدیمیم رو بعد چند سال دعوت کنم.

دوستای منم که همشون عاشق غذاهای فست فودی هستن.

دلم می خواست همه ی فست فودها از پیتزا گرفته تا همبرگر و ساندویچ سرد و سالاد سزار و ساندویچ هات رویال و کوکتل و هات داگ و حتی فلافل هم به یاد روزهای مدرسه سفارش بدم...

خلاصله سرتون رو درد نیارم کلی گشتم تا اینکه با فست فود mj2f آشنا شدم.

قبلا اسمش رو نشنیده بودم اما وقتی سایتشو دیدم و منو غذاهاش رو نگاه کردم و یه سرکی هم به قیمتهاش کشیدم مجاب شدم که حتما باهاشون تماس بگیرم.

از برخورد پرسنلش نگم که خیلی عالیه، باهاشون تماس گرفتم و بهشون گفتم که می خوام برای دو روز دیگه کلی فست فود سفارش بدم.

علاوه بر اینکه لیست غذاها رو بصورت تلفنی بهشون گفتم و زحمت مراجعه توی این روزای کرونایی رو از من کم کردن...

در مجموع یه تخفیف درست و حسابی هم بهم دادن که واقعا لذت بردم.

دره گوشی یه چیزی هم بهتون بگم وقتی که فست فود ها رو ارسال کردن چند تا سیب زمینی ویژه رستورانی و سالاد فصل هم به عنوان اشانتیون فرستاده بودن.

هیچی از این بهتر نمیشد، واقعا ازشون ممنونم که باعث شدن جلوی دوستام آبروداری کنم...

دوستامم کلی خوشحال شدن و تشکر کردن و حتی شماره تلفن و آدرس سایت و آدرس فست فود مامان جون هروی رو ازم گرفتن که اگر گذارشون افتاد حضوری با خانواده هاشون برن و غذا بخورن...

منم به پاس زحمات این مجموعه تصمیم گرفتم که حتما به شما دوستای عزیزم توی وبلاگ آشپزیم فست فود مامان جون هروی رو معرفی کنم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه کیک وانیلی

مواد لازم کیک وانیلی:

 

2 عدد تخم مرغ 3/4 فنجان شکر سفید 1 قاشق چایخوری عصاره وانیلی 1/2 فنجان آرد همه منظوره 2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ 1 قاشق چایخوری نمک 1 فنجان

 

طرز تهیه کیک وانیلی:
 
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد). یک تابه مربع 9x9 اینچی را چرب کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه کوچک تا خیلی ضخیم بزنید. شکر و وانیل را اضافه کنید ، خوب ضرب کنید.
آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید. مخلوط آرد را در سه قسمت اضافه کنید ، به طور متناوب با کرم شلاق ، مخلوط کنید تا ترکیب شود. خمیر را در ماهی تابه آماده شده بریز.
پخت در فر از قبل گرم شده تا زمانی که یک خلال دندان که در نزدیکی مرکز قرار دارد ، 30 تا 40 دقیقه تمیز بیرون بیاید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه کیک دارچینی+ طرز تهیه کیک با دارچین

مواد لازم کیک دارچینی:
2 فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ
1 قاشق غذاخوری دارچین
3/4 قاشق چایخوری نمک
1 1/3 لیوان شکر گرانول
2/3 فنجان کره بدون روغن ، نرم کنید
2 قاشق چایخوری وانیل
3 تخم بزرگ
2/3 فنجان شیر کامل
شربت دارچین لعاب
1/2 فنجان شکر گرانول
1/3 فنجان آب
6 قاشق غذاخوری کره بدون روغن
1 قاشق چایخوری وانیل
3/4 قاشق چای خوری دارچین
دستورالعمل ها
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت. یک تابه بسته 10 اینچی را آردی کنید و به آرامی آرد کنید.
در یک کاسه متوسط ​​، آرد ، بیکینگ پودر ، دارچین و نمک را با هم ضرب کنید.
در یک کاسه بزرگ ، شکر ، کره و وانیل را با همزن برقی ضرب کنید تا یکدست و خامه شوند. تخم مرغ ها را یک بار اضافه کنید و کاملاً بین هر یک از آنها مخلوط کنید.
ضرب و شتم در مخلوط آرد ، به طور متناوب با شیر.
خمیر را در قابلمه آماده بریزید. 40-45 دقیقه پخت و یا تا زمانی که یک خلال دندان وارد مرکز شود تمیز نشود.
کیک را از فر خارج کنید. 20 دقیقه سرد کنید.
در حالی که کیک خنک می شود ، دارچین را لعاب دهید. در یک قابلمه کوچک ، شکر ، آب ، کره ، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کنید. بیش از متوسط ​​گرم کنید تا شکر حل شود و مخلوط کمی غلیظ شود.
کیک را روی یک قفسه سیمی قرار دهید که روی صفحه قرار دارد. با استفاده از چنگال ، سوراخها را روی همه کیک فشار دهید و سپس با لعاب شربت دارچین آبکش کنید.
برش ، خدمت و لذت ببرید!

 

طرز تهیه سوپ کدو سبز

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه پنکیک شکلاتی یک دسر خوشمزه+ طرز تهیه پنکیک شکلاتی با نوتلا

پنکیک یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین دسرهایی است که در سراسر دنیا طبخ می شود، بخصوص اگر پنکیک شکلاتی باشد!

پنکیک شکلاتی در واقع نوعی کیک شکلاتی تخت و گرد است که در تابه به راحتی آماده می شود و برای تهیه آن نیاز به فر نیست.

مواد لازم پنکیک شکلاتی:

تخم مرغ: ۲ عدد

آرد: ۷ قاشق غذاخوری سر پر

شیر: نصف فنجان

شکر: ۵ قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چای خوری

بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری

شکلات صبحانه یا نوتلا: به میزان دلخواه

روغن: یک سوم فنجان

طرز تهیه پنکیک شکلاتی:

تخم مرغ ها را از یخچال خارج کنید و در محیط آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسد.

تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و به آن وانیل را اضافه نمایید.

شیر، شکر، روغن را به تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و با همزن کاملا هم بزنید تا یکنواخت شود.

بکینگ پودر را به آرد اضافه نمایید و از یک الک یا صافی عبور دهید.

بکینگ پودر و آرد الک شده را کم کم به سایر موارد اضافه نمایید و هم بزنید تا یکدست شوند.

۵ دقیقه مواد پنکیک را بگذارید تا در محیط باشد و استراحت کند.

به اندازه ی دلخواه، مواد پنکیک را در تابه ای که روی شعله ی اجاق گاز قرار گرفته بریزید.

پس از گذشت مدت زمان نیم دقیقه، قبل از اینکه حباب در اطراف پنکیک نمایان شود، شکلات صبحانه را بر روی سطح پنکیک بریزید سپس دوباره بقیه مواد پنکیک را بر روی شکلات بریزید.

با یک کارد یا کفگیر به آرامی پنکیک شکلاتی را برگردانید تا قسمت پشت آن نیز آماده شود (نیم دقیقه زمان لازم است)

نکات لازم پنکیک شکلاتی:

در صورت تمایل می توانید چندین پنکیک شکلاتی درست کنید و روی هم قرار دهید و با میوه تزیین نمایید.

برای تهیه پنکیک شکلاتی می توانید از شکلات صبحانه یا نوتلا استفاده نمایید.

پنکیک شکلاتی را می توانید در وعده صبحانه، عصرانه و میان وعده نوش جان کنید.

در تهیه پنکیک شکلاتی می توانید بجای شیر از ماست و بجای روغن از کره آب شده استفاده نمایید.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه سوپ کدو سبز+ چطور سوپ کدو سبز درست کنیم؟

طرز تهیه سوپ کدو سبز:


½ فنجان کره
کدو سبز 2 پوند ، خرد شده به قطعات
آبگوشت 1 (15 اونس) می تواند آبگوشت
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پودر کاری

 

طرز تهیه سوپ کدو سبز:


  مرحله 1
کره را در یک قابلمه بیش از حرارت متوسط ذوب کنید. کدو سبز ، آبگوشت مرغ ، نمک و پودر کاری را به گلدان اضافه کنید. بپزید تا کدو سبز نرم شود ، حدود 15 دقیقه.

  گام 2
سوپ را داخل مخلوط کن ریخته و نیمی از آن را پر نکنید. درب آن را بپوشانید و نگه دارید. چند بار قبل از ترک پالس ، مخلوط کنید. پوره در دسته ها تا یکدست شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه آب نبات عسلی+ چطور آب نبات عسلی درست کنیم؟

طرز تهیه آب نبات عسلی:


1 فنجان عسل خام
1/4 فنجان سرکه سیب خام
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل اختیاری است

 

طرز تهیه آب نبات عسلی:


عسل و سرکه را در یک قابلمه سس اضافه کرده و آن را تا یک جوش گرم کنید.
گرما را کم کنید تا مواد هنوز جوش بیایند اما سوزاننده نیستند.
دما را با دماسنج آب نبات بررسی کنید.
وقتی به 275 درجه فارنهایت رسید ، مشعل را خاموش کنید و گلدان را از روی حرارت بردارید.

بگذارید یک دقیقه بنشیند و سپس وانیل را در مقادیر کمی اضافه کنید (مهم است که وانیل خرد نشود).

آب نبات را هم بزنید تا ترکیب شود.

آب نبات را درون قالب آب نبات سیلیکونی یا یک سینی مخصوص پخت که با کاغذ перга پوشانده شده است بریزید.

در یخچال یا فریزر قرار دهید. بسته به اینکه چه میزان آب نبات ها بزرگ هستند ، احتمالاً حدود 30 دقیقه در فریزر طول می کشد تا خنک شود.

 

طرز تهیه بستنی با قهوه

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه بستنی با قهوه+ چطور بستنی با طعم قهوه درست کنیم؟

مواد لازم بستنی با قهوه:
1 1/2 لیوان شیر کامل
3/4 فنجان شکر
1 1/2 فنجان لوبیا قهوه کامل (بدون نیاز به کافئین در بستنی خود)
کمی نمک
1 1/2 فنجان خامه سنگین
5 زرده بزرگ تخم مرغ
1/4 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/4 قاشق چای خوری قهوه ریز خرد شده (پرس را از طریق یک غربال مش ریز خرد کنید)

طرز تهیه بستنی با قهوه:

1 شیر شربت با شکر ، لوبیا قهوه ، نمک و خامه: شیر ، شکر ، لوبیا های کامل قهوه ، نمک و 1/2 فنجان خامه را در یک قابلمه متوسط ​​گرم کنید تا کاملا گرم و بخارپز شود اما جوش نیاید. پس از گرم شدن مخلوط ، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید 1 ساعت در دمای اتاق تند شود.

2 خامه باقیمانده را درون یک کاسه روی حمام یخ با الک قرار دهید: 1 فنجان کرم باقی مانده را درون یک کاسه فلزی با اندازه متوسط ​​بریزید ، روی یخ روی یک کاسه بزرگتر قرار دهید. یک صاف کننده مش را در بالای کاسه ها قرار دهید. کنار بگذارید.

3 زرده های تخم مرغ را گرم کنید: مخلوط شیر و قهوه را روی حرارت متوسط ​​مجددا گرم کنید تا دوباره داغ و بخارپز شود (جوش نیاید!). در یک کاسه جداگانه ، زرده های تخم مرغ را با هم صاف کنید. به آرامی مخلوط شیر و قهوه گرم شده را درون زرده تخم مرغ ریخته و مرتباً سفت کنید تا زرده تخم مرغ از شیر گرم خیس شود اما توسط آن پخته نشده باشد. زرده های تخم مرغ گرم شده را دوباره داخل قابلمه بریزید.

4 مخلوط قهوه شیر تخم مرغ را گرم کنید تا غلیظ شود: مخلوط کارد را دائماً روی حرارت متوسط ​​با یک اسپاتول عایق کف و صاف قرار دهید و کف آن را همانطور که هم بزنید خرد کنید ، تا زمانی که مخلوط غلیظ شود و اسپاتول را بپوشاند تا بتوانید انگشت خود را روی آن بچرخانید. روکش و پوشش آن اجرا نشود. این می تواند حدود 10 دقیقه طول بکشد.

5 کاستارد را از طریق همزن بریزید و آن را درون خامه هم بزنید. روی دانه های قهوه موجود در مخلوط کن فشار دهید تا حد ممکن از طعم قهوه عصاره شود. سپس لوبیا را دور بریزید. در وانیل و قهوه ریز خرد شده مخلوط کنید و هم بزنید تا خنک شود.

6 سرد و فرآیند در بستنی ساز: این مخلوط را کاملاً در یخچال خنک کنید و طبق دستورالعمل سازنده آن را در بستنی ساز خود منجمد کنید.

 

طرز تهیه پاستا با قارچ

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

چطور اسپاگتی با اسفناج درست کنیم؟

مواد لازم اسپاگتی با اسفناج:

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 میخک سیر خرد شده
16 اونس اسفناج کودک تازه شسته شده است
نمک و فلفل برای چشیدن
1 پوند اسپاگتی
½ فنجان پنیر رنده شده پارمسان


طرز تهیه اسپاگتی با اسفناج:
روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ و روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر را اضافه کرده و بپزید تا نرم شود اما کاملاً قهوه ای نباشد.
اسفناج و سس را با سیر اضافه کنید تا پژمرده شود. فصل را با نمک و فلفل ، از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
ماکارونی را طبق دستورالعمل پکیج طبخ کنید. قبل از کشیدن یک فنجان آب ماکارونی را رزرو کنید. تخلیه کنید و کنار بگذارید.
مخلوط اسفناج و سیر را با پنیر و نیمی از آب ماکارونی به یک پردازنده غذا یا مخلوط کن اضافه کنید. پوره تا زمانی که سس را تشکیل دهد (در صورت نیاز آب ماکارونی بیشتری اضافه کنید).
سس را دوباره داخل قابلمه اضافه کنید تا ترکیب شود و از روی حرارت بیفتد ، در صورت نیاز دوباره آب ماکارونی بیشتری اضافه کنید.
پس از گرم شدن ، در صورت لزوم با نمک و فلفل بیشتری چاشنی بزنید. سرو شده را با پنیر رنده شده اضافی سرو کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه پاستا با قارچ+ طرز تهیه ماکارونی با قارچ

مواد لازم ماکارونی با قارچ:
8 پاستا اونس
12 قارچ خرد شده اونس
4 قاشق غذاخوری کره ، تقسیم شده
3 سیر میخک ، آجیل
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل
پنیر پارمیس رنده شده یا خرد شده 1/2 جام
جعفری برای خدمت ، اختیاری

طرز تهیه ماکارونی با قارچ:
ماکارونی ها را در یک گلدان بزرگ آب جوش شور طبق دستورالعمل های بسته بپزید. هنگامی که پخت و پز ماکارونی تمام شد ، حدود 1/4 فنجان آب ماکارونی را رزرو کنید ، سپس بقیه را تخلیه کنید.
در حالی که ماکارونی در حال پخت و پز است ، دو قاشق غذاخوری کره را در یک ماهی بزرگ روی حرارت متوسط و ذوب شده ذوب کنید. قارچ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت 4-5 دقیقه بپزید تا زمانی که شروع به تبدیل شدن به قهوه ای طلایی شوند.
سیر خرد شده را به همراه نمک و فلفل در قابلمه اضافه کنید. یک دقیقه دیگر مرتباً بپزید و هم بزنید.
گرما را کم کنید و دو قاشق غذاخوری کره ، ماکارونی ، آب ماکارونی و پنیر پارمسان باقی مانده را اضافه کنید. پرت کردن با انبر برای پوشاندن.
ماکارونی و فصل را بیشتر طعم دهید تا در صورت لزوم مزه دار شوند. بلافاصله خدمت کنید.

 

طرز تهیه کیک هویج
یادداشت

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه کیک هویج+ چطور کیک هویج درست کنیم؟

مواد لازم کیک هویج:

2 فنجان (260 گرم) کلوچه خرد شده (1 فنجان کیک ، 1 لیوان برای چاشنی. آجیل اختیاری است.) *
1 و 1/2 فنجان (300 گرم) بسته بندی شده قند یا قهوه ای تیره
1/2 فنجان (100 گرم) شکر گرانول
1 فنجان (240 میلی لیتر) روغن نباتی یا روغن کانولا (یا روغن نارگیل ذوب شده) *
4 تخم بزرگ
فنجان 3/4 فنجان (133 گرم) سیب بدون چشم صاف
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
2 و 1/2 فنجان (312 گرم) آرد همه منظوره (قاشق و تراز)
2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 قاشق چایخوری نمک
1 و 1/2 قاشق چای خوری دارچین زمینی
1 قاشق چایخوری زنجبیل زمینی
1/4 قاشق چای خوری جوز مغز زمین
1/4 قاشق چایخوری میخک زمین
2 فنجان (260 گرم) هویج رنده شده (حدود 4 بزرگ)
پوشش خامه پنیری
16 اونس (450 گرم) پنیر خامه ای با چربی کامل و بدون چربی ، تا دمای اتاق نرم شد
1/2 فنجان (115 گرم) کره بدون آب ، نرم شده تا دمای اتاق
4 و 1/2 فنجان (540 گرم) قند شیرینی پزی
1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) خامه یا شیر سنگین
1 و 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
خرج کردن نمک ، برای طعم دادن
 

طرز تهیه کیک هویج:

کیک درست کنید: فر را از قبل گرم کنید تا 300 درجه فارنهایت (149 درجه سانتیگراد). یک ورقه پخت بزرگ را با کاغذ перга یا یک تشک پخت سیلیکونی بچسبانید. کلوچه های خرد شده را روی ورقه ریخته و به مدت 7-8 دقیقه نان تست کنید. از فر خارج کنید و بگذارید برای 10-15 دقیقه خنک شود.
فر را تا 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) روشن کنید. دو یا سه قابلمه کیک 9 اینچی را چرب کنید ، مطابق با کاغذ روغنی ، و سپس کاغذ перга را چرب کنید. کاغذ پیرچین به کیک کمک می کند تا یکپارچه از قابلمه ها آزاد شود.
شکر قهوه ای ، شکر دانه ای ، روغن ، تخم مرغ ، سیب و وانیل را با هم در یک کاسه بزرگ حل کنید تا ترکیب شود و هیچ قند قهوه ای باقی نماند. در یک کاسه بزرگ دیگر ، آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، دارچین ، زنجبیل ، جوز هندی و میخک ها را با هم ضرب کنید. مواد مرطوب را درون مواد خشک بریزید و با استفاده از اسپاتول لاستیکی یا قاشق چوبی ، مواد را روی هم بچسبانید تا فقط ترکیب شوند. در هویج ها و 1 فنجان انبارهای نان تست شده بریزید. (بقیه پنک ها برای چاشنی هستند.)
خمیر را به طور مساوی درون قابلمه های کیک بریزید. در صورت استفاده از سه تابه کیک ، 20 تا 24 دقیقه آن را بپزید. اگر از دو تابه کیک استفاده می کنید ، 30-35 دقیقه بپزید. مرکز را با خلال دندان تست کنید. اگر تمیز بیرون بیاید ، کیک ها درست می شوند. در غیر اینصورت ، پخت را تا زمانی که پخته شود ادامه دهید. بیش از حد پخت نکنید. اجازه دهید کیک ها در قابلمه های بسته شده روی سیم مخصوص کاملاً خنک شوند. کیک ها باید قبل از سرخ شدن و مونتاژ کاملاً خنک باشند.
سرمازدگی را درست کنید: در یک کاسه بزرگ با استفاده از یک میکسر دستی یا ایستاده که دارای یک قلاب چسبان و یا قلاب مخصوص قلاب است ، پنیر خامه ای و کره را با هم با سرعت متوسط ​​ضرب کنید تا یکدست شود ، حدود 2 دقیقه. شکر ، خامه / شیر ، عصاره وانیل و یک نمک شیرینی شیرینی را به آن اضافه کنید. ضرب و شتم با سرعت کم به مدت 30 ثانیه ، سپس به سرعت بالا افزایش یافته و به مدت 3 دقیقه ضرب و شتم کنید تا کاملاً ترکیب و خامه ای شود. اگر یخ زدایی خیلی نازک است ، قند شیرینی پزی بیشتری اضافه کنید ، اگر یخ زدایی خیلی ضخیم باشد ، یا اگر یخ زدایی خیلی شیرین است ، یک نمک اضافی نمک اضافه کنید. سرمازدگی باید نرم باشد ، اما آب و هوایی ندارد.
مونتاژ و یخ زدگی: ابتدا با استفاده از یک چاقوی بزرگ یا تراز کیک دندانه دار ، قسمت های بالای کیک ها را لایه لایه کنید تا یک سطح صاف ایجاد شود. 1 لایه کیک را روی پایه و کیک یا بشقاب سرو خود قرار دهید. با یخ زدگی قسمت بالا را بپوشانید. بالای با لایه 2 ، یخ زدگی بیشتر ، و سپس با لایه 3 بالا. سرمازدگی باقی مانده را در سرتاسر بالا و پهلو پخش کنید. ضلع ها و بالای کیک را با لوبیا های قابلماده باقی مانده تزئین کنید. کیک را حداقل 15-20 دقیقه قبل از خلال بریزید. این کمک می کند کیک هنگام برش شکل خود را حفظ کند.
کیک یخ زده باقیمانده را محکم بپوشانید و حداکثر 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی