آشپزی آسان با سحرناز

با شما دوستان عزیز همراه هستیم تا طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه را با یکدیگر یاد بگیریم.

۱۲ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه ماکارونی با مرغ+ طرز تهیه پاستا با مرغ

مواد لازم ماکارونی با مرغ:

2 کتلت مرغ ، انگشتان را برش دهید

فلفل سیاه نمکی و تازه خرد شده

3 سیر میخک ، خرد شده

1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز فلفل

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

3 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده ، برای چاشنی

2 لیمو ، آبدار

1/2 فنجان رنده شده پارمسان

طرز تهیه ماکارونی با مرغ:

ماکارونی ها را در قابلمه بزرگی از آب نمک جوش حل کنید ، تا زمانی که آل دندون شود. خوب تخلیه کنید.
مرغ را با نمک و فلفل سرخ کنید. یک تابه کباب بزرگ را بیش از حد متوسط گرم کنید و مرغ را اضافه کنید. کباب کنید تا طلایی شود و کاملاً پخته شود. یک بشقاب را برداشته و برش دهید.
دانه های سیر و فلفل قرمز را با 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون در یک ماهیتابه اضافه کنید و تا زمانی که معطر شود ، سس کنید. ماکارونی پخته شده را اضافه کنید و گرما را خاموش کنید. همه را با هم مخلوط کنید.
ماکارونی را درون یک کاسه بزرگ بریزید. مرغ را به ماکارونی های گرم اضافه کنید و با نمک و فلفل آن را فصل کنید. در جعفری خرد شده بپاشید. آب 2 لیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید. قبل از خدمت برتر با پارمسان.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه بادمجان سوخاری یک پیش غذای خوشمزه و رژیمی

مواد لازم بادمجان سوخاری:

2 قاشق غذاخوری روغن کانولا
1 بادمجان بزرگ ، پوست کنده و خرد شده
3 تخم مرغ ، هم زده
2 فنجان خرده نان خشک

 

طرز تهیه بادمجان سوخاری:
روغن گرما را در یک ظرف بزرگ بیش از حرارت متوسط قرار دهید. برش های بادمجان را در تخم مرغ ، سپس در خرده نان ریخته و در روغن داغ قرار دهید. از هر طرف 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود. روی حوله های کاغذی تخلیه کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی

سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید. سپس با برش دادن سیب زمینی در 4 یا 5 قطعه عمودی ، آنها را در میله خرد کرده و سپس هر قطعه را به چوب خرد کنید.

آنها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با آب سرد بپوشانید. بگذارید 2 تا 3 ساعت خیس شوند. (همچنین می توانید آنها را در یخچال بچسبانید و بگذارید یک شبه خیس شوند.)

هنگامی که شما آماده ی سیب زمینی سرخ شده هستید ، آب آن را تخلیه کنید و سیب زمینی ها را روی 2 ورقه پخت که با حوله های کاغذی پوشانده شده است ، بگذارید. برای خشک کردن آنها ، حوله های کاغذ را شکاف دهید.

چند روغن را در قابلمه سنگین تا 150 درجه سانتیگراد گرم کنید. در 3 یا 4 دسته ، سیب زمینی ها را تا زمانی که نرم شود ، 4 تا 5 دقیقه در هر دسته ، بپزید. آنها در این مرحله نباید قهوه ای باشند! شما فقط می خواهید روند پخت و پز را شروع کنید. هر دسته را برداشته و روی حوله های کاغذی جدید / خشک تخلیه کنید.

پس از سرخ شدن همه سیب زمینی ها در دمای 150 درجه سانتیگراد ، حرارت را روشن کنید تا روغن به 200 درجه سانتیگراد برسد. هنگامی که روغن داغ شد ، دوباره سیب زمینی ها را در دسته ها دوباره سرخ کنید ، تا زمانی که سیب زمینی سرخ شده ها طلایی و ترد شود ، آن ها را بپزید. سیب زمینی ها را از روغن جدا کرده و روی حوله های کاغذی تخلیه کنید.

با نمک دریا بپاشید و شیرجه بزنید!

مهم: لطفا هنگام سرخ کردن با روغن داغ مراقب باشید.

 

طرز تهیه مربای بلوبری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه مربای بلوبری+ چطور مربای بلوبری درست کنیم؟

مواد لازم مربای بلوبری:

 

4 فنجان بلوبری
1 فنجان شکر سفید
1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
1 چوب دارچین

 

طرز تهیه مربای بلوبری:

بلوبری، شکر ، آب لیمو و دارچین را در یک قابلمه مخلوط کنید. بپزید ، مرتباً هم بزنید ، روی حرارت متوسط قرار دهید تا غلیظ شود ، حدود 30 دقیقه.

 

طرز تهیه بیسکویت عسلی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه بیسکویت عسلی+ چطور بیسکویت عسلی درست کنیم؟

مواد لازم بیسکویت عسلی:


3 فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ
1 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان شیر
1/4 فنجان عسل
1 1/2 چوب (3/4 لیوان) کره بدون روغن

 

طرز تهیه بیسکویت عسلی:


1
فر را تا 400 درجه گرم کنید و یک ورقه پخت را با کاغذ перга بچینید. در یک کاسه متوسط ​​، آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک شیر و عسل را با هم ترکیب کنید. هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود.

2
کره را در تکه ها خرد کرده و به آرد اضافه می کنیم. با یک خمیر شیرینی یا دو کارد ، کره را داخل آرد بریزید تا اندازه نخود فرنگی کوچک شود. مخلوط شیر و عسل را به آرد اضافه کنید و فقط به آرامی مخلوط کنید تا لکه های خشک وجود نداشته باشد.
3
سطح کار خود را آرد کنید و خمیر را بیرون بیاورید. آن را درون مستطیل خشن بمالید ، سپس آن را بپیچانید تا ضخامت آن در حدود 1/2 اینچ باشد. مانند یک نامه آن را در سومین قسمت جمع کنید و دوباره آن را بچرخانید. دوباره در سوم ببافید. این بار ، آن را دوباره به ضخامت حدود یک اینچ بچرخانید. با یک برش بیسکویت 3 اینچی ، تعداد بیسکویت ها را تا حد امکان برش دهید. ضایعات را دوباره بچرخانید و بیسکویت بیشتری برش دهید. شما می توانید بار دیگر غلت بزنید ، اما من معمولاً از تکه های نهایی برای یک بیسکویت با فرم آزاد استفاده می کنم.

4
بیسکویت ها را روی صفحه پخت آماده قرار دهید ، اگر طرف های نرم دارید ، بیسکویت ها را قرار دهید تا لمس شوند. اگر می خواهید طرف ها واضح تر باشند ، آنها را از هم جدا کنید. در صورت تمایل ، بالای بیسکویت ها را با شیر ، کره یا خامه مسواک بزنید. در دمای 400 درجه بپزید تا تاپ ها به خوبی قهوه ای شوند ، 12-14 دقیقه.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه سوپ هویج+ چطور سوپ هویج درست کنیم؟

مواد لازم سوپ هویج:


1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده باکره
1 پیاز متوسط ، خرد شده
1 کرفس ساقه ، خرد شده
2 سیر میخک ، خرد شده
1 قاشق چای خوری آویشن تازه یا جعفری خرد شده خرد شده
5 فنجان هویج خرد شده
2 فنجان آب
4 فنجان آبگوشت مرغ کم سدیم ، آبگوشت "بدون مرغ" (به نکته توجه کنید) یا آبگوشت
½ لیوان نیم و نیم (اختیاری)
½ نمک قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای تازه را مزه دار کنید

 

طرز تهیه سوپ هویج:

 

  مرحله 1
کره و روغن را در فر هلندی بیش از حرارت متوسط گرم کنید تا کره ذوب شود. پیاز و کرفس را اضافه کنید. پخت و پز ، مرتب هم بزنید ، تا زمانی که نرم شود ، 4 تا 6 دقیقه. سیر و آویشن (یا جعفری) را اضافه کنید؛ طبخ ، هم بزنید ، تا معطر ، حدود 10 ثانیه.

  گام 2
هویج را هم بزنید. آب و آبگوشت را اضافه کنید. بیش از گرمای زیاد به یک بوسیدن زنده تبدیل شوید. گرما را کاهش دهید تا یک سحر و جادو زنده نگه داشته شود و تا زمان خنک شدن ، حدود 25 دقیقه ، طبخ کنید.

  مرحله 3
سوپ را به صورت دسته ای در مخلوط کن حل کنید تا یکدست شود. (در هنگام پودر کردن مایعات گرم از احتیاط استفاده کنید.) و به صورت نیم و نیم (در صورت استفاده) ، هم بزنید نمک و فلفل.

 

طرز تهیه سالاد سبزیجات بهاری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه سالاد سبزیجات بهاری

مواد لازم برای تهیه سالاد سبزیجات:


5 شاخه سبزیجات بهاری (یا هر سبزی که در دست دارید)
1 خیار انگلیسی ، بسیار ریز خرد شده
نیمی از پیاز قرمز متوسط ، پوست کنده و خیلی ریز خرد شده
1/2 فنجان فلفل یا آجیل کاج نان تست شده (یا هر آجیل در دست دارید)


مواد لازم سس سالاد:


3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه له (یا سرکه شراب قرمز)
1 قاشق چایخوری خردل دیژون
1 سیر میخک کوچک ، پرس یا ریز خرد شده (یا 1/2 قاشق چای خوری پودر سیر)
1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه خرد شده

طرز تهیه سالاد سبزیجات:


طرز تهیه سس سالاد:

همه مواد را با هم در یک کاسه (یا در یک کاسه سنگ تراشی) به هم بزنید تا ترکیب شود. بلافاصله یا در یخچال بسته شده تا حداکثر 3 روز از یخچال استفاده کنید.


برای تهیه سالاد:

تمام مواد را در یک کاسه بزرگ سالاد ترکیب کنید و بهم بزنید تا به طور یکدست ترکیب شود. فوراً سرو کنید و لذت ببرید!

 

طرز تهیه کلوچه گردویی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه کلوچه گردویی+ طرز تهیه کوکی گردویی خوشمزه

مواد لازم کلوچه گردویی:

1 فنجان آرد همه منظوره
½ فنجان شکر سفید
½ فنجان قند قهوه ای بسته بندی شده
¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
½ فنجان کره ، نرم
¾ فنجان گردو خرد شده
همه مواد لازم را به لیست خرید اضافه کنید

 

طرز تهیه کلوچه گردویی:


  مرحله 1
فر را تا دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. ورق های کوکی را چرب کنید.

  گام 2
در یک کاسه متوسط ، آرد ، شکر سفید ، شکر قهوه ای و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ، وانیل و کره را اضافه کنید. مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد. در گردوی خرد شده هم بزنید. خمیرها را درون توپهای 1 اینچی بچرخانید و 2 اینچ را روی صفحات کوکی آماده شده قرار دهید.

  مرحله 3
8 تا 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا لبه ها قهوه ای طلایی شوند. اجازه دهید کوکی ها به مدت 5 دقیقه روی ورق پخت خنک شوند تا قبل از جدا شدن در یک قفسه سیمی خنک شوند تا کاملاً خنک شود.

 

طرز تهیه شربت سکنجبین

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه شربت سکنجبین برای رفع عطش در روزهای گرم تابستانی

شربت سکنجبین یکی از نوشیدنی های خوش طعم و گوارای ایرانی است که در روزهای گرم تابستان برای رفع عطش تهیه می شود.

یکی از خوراکی های پرطرفدار سیزده بدر که پای ثابت دورهمی های این روز می باشد نیز کاهو با سکنجبین می باشد.

برخی افراد شربت کاهو سکنجبین را در هنگام پخت دلمه برگ مو اضافه می کنند تا دلمه طعم خاصی و دلچسبی پیدا کند.

تاریخچه سکنجبین:

شربت سکنجبین از ترکیب سرکه و انگبین (عسل یا شکر) تهیه می شود.

ترکیب عسل و سرکه شربتی را پدید می آورد که خوش طعم و گوارا و شادی بخش است.

البته در زندگی های روزمره به دلیل قیمت بالای عسل، اکثرا شربت سکنجبین را از ترکیب سرکه و شکر تهیه می کنند.

خواص سکنجبین:

تسکین دهنده عطش و تشنگی در فصل های گرم سال است.

موجب تسکین سردرد می شود.

برای تقویت کردن کبد و معده بسیار مفید است.

در باز کردن انسداد عروق تاثیر بسزایی دارد.

این شربت برای کاهش وزن و لاغری موثر است.

و …

مواد لازم شربت سکنجبین:

شکر: نصف لیوان

نعناع تازه: ۷۵ گرم

سرکه سفید: یک چهارم لیوان

آب: یک لیوان

طرز تهیه شربت سکنجبین:

ظرف مناسبی را انتخاب کنید، شکر و آب را در ظرف بریزید.

ظرف مورد نظر را بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

وقتی شکر در آب حل شد و به جوش آمد، شربت را از صافی عبور دهید.

نعناع تازه را پاک کنید، بشویید، البته نیازی نیست آن را خرد کنید.

دور ساقه های نعناع را با یک نخ ببندید و در داخل شربت قرار دهید.

بگذارید مجددا شربت بجوشد تا عطر نعناع به شربت نفوذ کند.

سپس شربت را از روی حرارت بردارید و نعناع را از شربت بیرون بیاورید.

مجددا شربت را از صافی عبور دهید تا اگر برگهای نعناع در آن هست جدا شود.

شربت سکنجبین را بگذارید تا در محیط خنک شود.

سپس شربت سکنجبین را در ظرف های شیشه ای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات تهیه شربت سکنجبین:

اگر برای مزاج های سرد است باید مقدار عسل آن بیشتر باشد.

اما در صورتیکه مزاج شما گرم است از مقدار بیشتری سرکه استفاده نمایید.

در صورت تمایل می توانید به جای استفاده از عسل از شیره خرما، شیره انگور یا شکر استفاده نمایید.

برای تهیه شربت سکنجبین می توانید از نعنا خشک بجای نعناع تازه استفاده نمایید.

 

منبع: آشپزی ژولی پولی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه کیک تخم مرغی+ چطور یک کیک تخم مرغی خوشمزه درست کنیم؟

مواد لازم کیک تخم مرغی:


  4 تخم بزرگ
  شکر کرچک 7 اونس یا شکر ریز ، از شکر و پودر شکر یا پودر استفاده نکنید (200 گرم)
  یک کم نمک
  آرد همه کاره 6 اونس (180 گرم)
  1 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ
  روغن 1 اونس (35 گرم)

 

طرز تهیه کیک تخم مرغی:
1
فر را از قبل با دمای 350F یا 180C گرم کنید.

2
تخم مرغ ها ، شکر کرچک و نمک را با سیم با سرعت متوسط شلاق بزنید تا سبک و کرک شود.

3
در مخلوط آرد الک شده (تمام آرد و بیکینگ پودر) را با اسپاتول لاستیکی تا کنید تا ترکیب شود.

4
روغن را در آخر اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود.

5
داخل قالبهای کیک فلورای روغنی 3.75 X 2 اینچ روغنی یا آرد ریخته و یا قلع و قالبی مافین کاغذ روغنی بریزید.

6
به مدت 20 دقیقه در قفسه میانی فر بپزید.

7
بلافاصله بعد از پخت کیک ها را از قالب جدا کنید. کنار بگذارید تا خنک شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی