آشپزی آسان با سحرناز

با شما دوستان عزیز همراه هستیم تا طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه را با یکدیگر یاد بگیریم.

۳ مطلب در دی ۱۳۹۸ ثبت شده است

روش درست کردن سالاد سزار

برای تهیه سالاد سزار با ما همراه باشید تا اینکه بتوانید یک پیش غذای خوشمزه و منحصر به فرد برای اعضای خانواده خود درست کنید. 

 

مواد لازم جهت تهیه سالاد سزار:

نان تست: دو عدد

فیله مرغ: هشت عدد

کاهو: یک بوته

سس مایونز: یک پیمانه

لیموترش: یک عدد

سیر: دو حبه

سالاد سزار

روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری

گردو خرد شده: یک قاشق غذاخوری

پنیر پارمیزان: ۵ قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

سس خردل: یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه: به میزان لازم

 

برای ادامه طرز تهیه سالاد سزار بر روی لینک زیر کلیک کنید.

 

طرز تهیه سالاد سزار

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه سالاد میوه

یکی از پر ویتامین ترین و خوش طعم ترین سالادها، سالاد میوه است.

در تهیه سالاد میوه می توانید از انواع میوه ها استفاده کنید.

مواد سالاد میوه:

آناناس

توت فرنگی

کیوی

پرتقال

انگور

آب پرتقال

عصاره لیمو

پوست پرتقال رنده شده

پوست لیمو رنده شده

عصاره وانیل

شکر قهوه ای

سالاد میوه

روش درست کردن سالاد میوه:

طرز تهیه سس سالاد میوه: عصاره لیمو، آب پرتقال، پوست پرتقال رنده شده، پوست لیمو رنده شده و شکر قهوه ای را در یک قابلمه قرار دهید به مدت 5 دقیقه روی شعله اجاق قرار دهید تا به جوش آید در پایان عصاره وانیل را اضافه کنید و در محیط آزاد بگذارید تا خنک شود.

کاسه ی بزرگی را بردارید میوه ها که شامل توت فرنگی، کیوی، پرتقال، انگور، آناناس است را خرد کرده و در ظرف بریزید و سس که خنک شده است را روی میوه ها بریزید و بهم بزنید و در یخچال بگذارید تا خنک شده و یکساعت بعد آماده صرف کردن است.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه سالاد ذرت

یکی سالادهای خوشمزه که برای فصل تابستان می تونه مناسب باشه البته در فصل های دیگر سال هم تهیه و صرف آن به عنوان یک پیش غذای خوشمزه توصیه می شود، سالاد ذرت است. 

مواد لازم سالاد ذرت:

ذرت

گوجه فرنگی

پیاز

ریحان

روغن

سرکه

نمک

فلفل

سالاد ذرت

روش درست کردن سالاد ذرت:

در یک قابله آب را به یک جوش بیاورید، به آن نمک اضافه کنید.

 ذرت را در آب جوش به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید.

با یک چاقوی تیز، هسته وسط ذرت را جدا کنید و بگذارید تا خنک شود.

گوجه فرنگی، پیاز، ریحان را خرد کنید.

در یک کاسه بزرگ، ذرت، گوجه‌فرنگی، پیاز، ریحان، روغن، سرکه، نمک و فلفل را در هم بریزید و هم بزنید.

سپس در یخچال بگذارید تا خنک شده و آماده ی سرو کردن شود.

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی