عناصر

1 پیمانه آرد همه منظوره
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
½ قاشق چای خوری جوش شیرین
¼ قاشق چای خوری نمک
1 ¼ فنجان شکر
2 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چای خوری پوست نارنگی
½ قاشق چای خوری وانیل
½ فنجان کره ذوب شده و خنک شده
1/3 فنجان آب نارنگی تازه
2 قاشق غذاخوری خامه ترش
دستورالعمل ها

فر را با دمای 350F / 180C گرم کنید. تابه های کوچک دسته ای خود را چرب و آرد زده و کنار بگذارید.
آرد ، نمک ، بیکینگ پودر و جوش شیرین را الک کنید. پوست نارنگی را اضافه کرده و بین دستان خود بمالید یا فقط با مخلوط آرد هم بزنید. کنار بگذارید
در یک کاسه مخلوط کردن ، تخم مرغ و شکر را اضافه کنید ، خوب بزنید تا نرم شود. کره ذوب شده ، خامه ترش ، آب نارنگی ، وانیل را اضافه کنید و بزنید تا خوب مخلوط شود.
مایه را در تابه های دسته ای که قبلاً آماده شده ریخته و به مدت 25 دقیقه آن را بپزید. O تا زمانی که رنگ آن طلایی شود و یک خلال دندان که در وسط کیک قرار داده شده تمیز بیرون بیاید.

کیک را به مدت 7 دقیقه در ظرف نگه دارید و سپس روی یک قفسه خنک کننده تلنگر کنید تا کاملا خنک شود.
در صورت تمایل با خامه زده شده یا بستنی سرو کنید.