یکی سالادهای خوشمزه که برای فصل تابستان می تونه مناسب باشه البته در فصل های دیگر سال هم تهیه و صرف آن به عنوان یک پیش غذای خوشمزه توصیه می شود، سالاد ذرت است. 

مواد لازم سالاد ذرت:

ذرت

گوجه فرنگی

پیاز

ریحان

روغن

سرکه

نمک

فلفل

سالاد ذرت

روش درست کردن سالاد ذرت:

در یک قابله آب را به یک جوش بیاورید، به آن نمک اضافه کنید.

 ذرت را در آب جوش به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه بپزید.

با یک چاقوی تیز، هسته وسط ذرت را جدا کنید و بگذارید تا خنک شود.

گوجه فرنگی، پیاز، ریحان را خرد کنید.

در یک کاسه بزرگ، ذرت، گوجه‌فرنگی، پیاز، ریحان، روغن، سرکه، نمک و فلفل را در هم بریزید و هم بزنید.

سپس در یخچال بگذارید تا خنک شده و آماده ی سرو کردن شود.