مواد لازم ماکارونی رشته ای با گوجه فرنگی:

بسته بندی 1 (8 اونس) ماکارونی رشته ای
گوجه فرنگی 2 پوندی
4 حبه سیر خرد شده
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم و مزه
¼ فنجان پنیر پارمزان رنده شده

طرز تهیه ماکارونی رشته ای:
 مرحله 1
گوجه فرنگی ها را در یک کتری قرار دهید ، و آنها را با آب سرد بپوشانید. بگذارید تا فقط جوش بیاید. آب را بریزید و دوباره با آب سرد بپوشانید. پوست کندن. به تکه های کوچک برش بزن.

 گام 2
ماکارونی ها را در گلدان بزرگی از آب نمک جوش نمک بپزید تا زمانی که آل دندون شود.

 مرحله 3
در یک ماهیتابه یا تابه بزرگ ، سیر را به اندازه کافی روغن زیتون تفت دهید تا کف ظرف را بپوشاند. سیر فقط باید مات شود ، نه قهوه ای. رب گوجه فرنگی را هم بزنید. بلافاصله گوجه فرنگی و نمک و فلفل را هم بزنید. حرارت را کم کنید و بجوشانید تا ماکارونی آماده شود. ریحان را اضافه کنید.

 مرحله 4
ماکارونی را آبکش کنید ، اما در آب سرد آبکشی نکنید. با چند قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و سپس داخل سس مخلوط کنید. حرارت را تا حد امکان کم کنید. هنگامی که آماده سرو شد ، حدود 10 دقیقه گرم ، بدون گرم نگه دارید. تزئین سخاوتمندانه با پنیر پارمزان تازه.

 مرحله 5
واریاسیون ها: قارچ های ربع تازه را با سیر تفت دهید ، یا کدو سبز کدو تنبل را به همراه گوجه فرنگی اضافه کنید.

 

طرز تهیه اسموتی طالبی