آشپزی آسان با سحرناز

با شما دوستان عزیز همراه هستیم تا طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه را با یکدیگر یاد بگیریم.

۳۵ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه کمپوت گلابی بدون قند

کمپوت گلابی بدون قند


نوع دستور العمل: صبحانه / برانچ
آشپزخانه: فرانسوی
عناصر
3 گلابی ، پوست کنده ، تمیز و تند
¼ فنجان آب
1 قاشق چای خوری دارچین زمین
½ قاشق چایخوری زنجبیل

کمپوت گلابی
دستورالعمل ها
تمام مواد را در یک قابلمه مخلوط کنید. به جوش بیاورید. گرما را به مدت کم کاهش دهید و به مدت 30 دقیقه بجوشد.
کمی با ماسه سیب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه نان تست گردویی

اگر پیش از افزودن آنها به دستور العمل هرگز آجیل نان نکرده اید ، این نکته پخت و پز ممکن است زندگی شما را تغییر دهد. آجیل های نان تست باعث خستگی کره زمین می شوند و هرگونه تلخی موجود در آجیل خام را به حداقل می رسانند. فقط در عرض چند دقیقه آجیل ها از رنگ کم رنگ ، تا حدودی موم و از نظر عطر و طعم ملایم ، به رنگ قهوه ای طلایی ، مزه غنی و با شدت و رایحه ای خوش طعم می روند که سطح کاملاً جدیدی از طعم را به هر ظرف اضافه می کند. شما هرگز ممکن است دوباره آجیل خام را سرو نکنید!


دو روش برای نان تست گردو وجود دارد: در فر و روی اجاق گاز. هر دو روش بسیار خوب عمل می کنند ، اما هردوی آنها نیز نیاز دارند که آشپز توجه زیادی داشته باشد - گردوها از نان تست شده تا سوختن در چشم در می آیند. بنابراین حتماً در کار خود بمانید و یک تایمر تنظیم کنید. کدام تکنیک شما ممکن است به مقدار و زمان آن بستگی داشته باشد (کباب کوره ممکن است طولانی تر شود اما می تواند آجیل بیشتری را در خود نگه دارد).

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

برندینگ

برندسازی شخصی یا پرسونال برندینگ چیست

وقتی در مورد برندسازی شخصی یا همان پرسونال برندینگ (Personal Branding) صحبت می کنیم، منظورمان ایجاد و تبلیغ آن چیزی است که شما به آن شناخته می‌شوید. برند شخصی شما، ترکیبی منحصر به فرد از مهارت ها و تجربیاتی است که شما را از سایرین متمایز کرده است. پرسونال برندینگ موثر می تواند شما را از سایر متخصصین که در زمینه کاری شما فعالیت دارند، متمایز کند.

 

برند می تواند همه چیز باشد

ما معمولا برندها را در قالب شرکت ها و محصولات می‌شناسیم – مثل مک دونالد یا مدیاک یا اپل. اما امروزه، هر چیزی می تواند یک برند باشد. حتی به عنوان یک فرد، می‌توانید یک برند شخصی داشته باشید.

 

خب برند شخصی شما چیست؟ مهم نیست که شما در استفاده از کامپیوتر خبره هستید و یا هنوز از ماشین تحریر استفاده می کنید، شما یک برند دارید که هم در دنیای واقعی و مجازی وجود دارد.

 

 

https://cutt.ly/2rBQjp0

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه شامی نخودچی

برخی شامی آرد نخودچی را با سرکه شیره میل می کنند و برخی دیگر آن را با سس گوجه فرنگی میل می کنند.

مواد لازم جهت تهیه شامی آرد نخودچی:

آرد نخودچی: ۳۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد متوسط

جوش شیرین: یک قاشق چایخوری سرخالی

زردچوبه: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

 

ادامه مطلب

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه بستنی جوز هندی

مواد لازم بستنی جوز هندی:
کرم دوتایی گلدان 284ml
200 میلی لیتر شیر کامل

6 زرده تخم مرغ
50 گرم شکر

1 قاشق غذاخوری جوز هندی تازه رنده شده

بستنی جوز هندی

طرز تهیه بستنی جوز هندی:
خامه مضاعف و شیر کامل را درون یک تابه گرم کنید تا تازه شروع به جوشیدن کند.

ضمنا زرده های تخم مرغ و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید. وقتی مخلوط شیر و خامه آماده شد ، آنرا به طور پیوسته روی زرده ها بریزید ، به طور مداوم آبکش کنید.

دوباره در یک قابلمه تمیز بریزید ، سپس به مدت 10 دقیقه به آرامی گرم کنید و هم بزنید تا مخلوط به اندازه کافی غلیظ شود تا قسمت پشت قاشق را بپوشاند. کرنش را از طریق الک به داخل ظرف بزرگ دیگری بریزید ، در جوز هندی تازه رنده شده هم بزنید ، سپس خنک کنید.

در دستگاه بستنی چرک بزنید یا درون یک ظرف ضد یخ زده بریزید ، سپس حدوداً 1 ساعت یخ بزنید تا اطراف لبه ها یخ زده شود. لبه های یخ زده را درون مخلوط کنید و سپس این کار را دو بار بیشتر تکرار کنید یا تا زمانی که بستنی صاف و غلیظ شود. حداقل 4 ساعت قبل از سرو کردن با پودینگ پرتقال پرتقال و مارسالا ، حداقل 4 ساعت بگذارید تا منجمد شود (به لینک راست مراجعه کنید).

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

روش درست کردن سوپ اسفناج

مواد لازم سوپ اسفناج:
کره 25 گرم

1 دسته پیاز بهار

، خرد شده
1 تره

  (حدود 120 گرم) ، خرد شده
2 کرفس چوب کوچک

  (حدود 85 گرم) ، خرد شده
1 سیب زمینی کوچک

  (حدود 200 گرم) ، پوست کنده و تفت داده شود
½ قاشق مرباخوری فلفل سیاه
سهام 1l (ساخته شده با دو حبه مرغ یا سبزیجات)
کیسه های 2 200 200-235g اسفناج

150 گرم نیمه چربی کرم فریم

طرز تهیه سوپ اسفناج
روش درست کردن سوپ اسفناج:
کره را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. پیاز بهار ، تره فرنگی ، کرفس و سیب زمینی را اضافه کنید. هم بزنید و روی درب آن بگذارید. 10 دقیقه عرق کنید ، چند مرتبه هم بزنید.

در انبار ریخته و 10 تا 15 دقیقه آن را بپزید تا سیب زمینی نرم شود.

اسفناج را اضافه کنید و چند دقیقه بپزید تا پژمرده شود. برای مخلوط کردن سوپ صاف از مخلوط کن دست استفاده کنید.

در کرم  هم بزنید. دوباره گرم کنید و خدمت کنید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

ژله های ترش و شیرین طرح گیلاس

مواد لازم ژله های ترش و شیرنی طرح گیلاس:


فنجان آب لیمو
1
جعبه (3 اونس.) ژله O- گیلاس
1
فنجان آب
1
دلستر فنجان
2
پاکت ژلاتین بدون جوش (یا 5 قاشق غذاخوری)
24
گیلاس با ساقه
2
قلع مینی مافین
براق خوراکی مخصوص خوراکی (اختیاری)

دسر گیلاسی

 

روش درست کردن:

1

1/2 فنجان آب لیمو را درون یک قابلمه کوچک بریزید. 1 پاکت (یا 2.5 قاشق غذاخوری) ژلاتین بدون جوش را در بالا بپاشید و بگذارید 1 دقیقه بماند تا فعال شود.
2
روی حرارت متوسط ​​و زیاد قرار دهید و بجوش و خروشان بیاورید. از روی حرارت برداشته و 1/2 لیوان آب لیمو دیگر اضافه کنید. کنار بگذارید.
3
1 جعبه ژلاتین گیلاس را با 1 فنجان آب در یک قابلمه کوچک دیگر مخلوط کنید. 1 پاکت (یا 2.5 قاشق غذاخوری) ژلاتین بدون جوش را در بالا بپاشید و بگذارید 1 دقیقه بماند تا فعال شود.
4
روی حرارت متوسط ​​و زیاد قرار دهید و بجوش بیاموزید. از روی حرارت برداشته و 1 فنجان دلستر اضافه کنید.
5
یک قاشق غذاخوری مخلوط ژلاتین گیلاس را به مخلوط ژلاتین آب لیمو اضافه کنید تا رنگ آن به صورتی تغییر کند.
6
قلاب های مینی مافین را چرب کنید و با یک حوله کاغذی پاک کنید ، سپس نیمه آن را با ژلاتین آب لیمو پر کنید. به مدت 30 دقیقه در یخچال یا تا کمی محکم اما هنوز چسبناک قرار دهید.
7
قسمتهای زیرین را از 24 گیلاس ماراسچینو برش بزنید تا در قلعها به صورت ایستاده بمانند. هنگامی که ژلاتین آب لیمو (یا لایه صورتی) چسبنده و کمی سفت است ، مخلوط ژلاتین گیلاس را روی آن بریزید (برای لایه قرمز). در یخچال قرار دهید و سپس آلبالوها را به صورت راست به سمت پایین قرار دهید. به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که کاملاً سفت شود یخچال کنید.
8
آب گرم را در امتداد کف قلعه‌ها با دقت اجرا کنید تا هر ضربه از آن جدا شود. آنها باید به راحتی اسلاید شوند. اگر آب به عکس برخورد کرد ، آنها را با یک حوله کاغذی به آرامی و بلافاصله آغشته کنید. تا زمان خدمت در یخچال قرار دهید. قبل از خدمت با زرق و برق خوراک

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

آشنایی با خورش قرمه سبزی

این خورش با سبزی قرمه (دربرگیرندهٔ: تره، جعفری، شنبلیله و گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر - زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و هنگامی که برگ چغندر فراهم است، برگ چغندر بکار می‌رود)، لوبیا (قرمز یا چیتی یا چشم بلبلی)، پیاز قرمز و گوشت قرمز پخته می‌شود. مزّهٔ این خورش باید کمی ترش باشد، از این رو، به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. برای جا افتادن قرمه سبزی زمان زیادی نیاز است.

این خورش چنانچه برای ۴ نفر پخته شود نزدیک ۱۵۵۰ کیلو کالری انرژی دارد.

 

ادامه مطلب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه خورش کرفس

وش تهیه خورشت کرفس با طرز تهیه خورشت کنگر و ریواس مشابه می باشد و هر کدام از این خورشت ها طعم و خواص بی نظیری دارند.

مواد لازم جهت تهیه خورشت کرفس:

گوشت بدون استخوان: نیم کیلو

کرفس: ۳ ساقه

روغن: ۱۰۰ گرم

پیاز: بزرگ یک عدد

آبلیمو: نصف فنجان

نعناع و جعفری: نیم کیلو

نعناع خشک: یک قاشق مرباخوری

 

ادامه مطلب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

کروکت صبحانه تخم مرغ و مارچوبه

مواد لازم جهت تهیه کروکت صبحانه تخم مرغ و مارچوبه:

3 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
3/4 فنجان شیر 2٪
6 تخم مرغ بزرگ پخته ، خرد شده
1/2 فنجان مارچوبه تازه خرد شده
1/2 فنجان پیاز خرد شده سبز
1/3 فنجان پنیر چدار خرد شده
1 قاشق غذاخوری ترخون تازه خرد شده
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل
1-3 / 4 فنجان خرده نان پانکو (ژاپنی)
3 تخم بزرگ ، کتک خورده است
روغن برای سرخ کردن بدون چربی

طرز تهیه کروکت صبحانه تخم مرغ و مارچوبه:

در یک قابلمه بزرگ ، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. آرد را هم بزنید تا یکدست شود. بپزید و هم بزنید تا به آرامی قهوه ای شود ، 1-2 دقیقه. به تدریج در شیر شلاق بزنید. بپزید و هم بزنید تا غلیظ شود (مخلوط غلیظ خواهد شد). در هفت ماده بعدی هم بزنید. یخچال و فریزر 2 ساعت.
1/4 پیمانه مخلوط تخم مرغ را به دوازده عدد 3 عدد شکل دهید. بیضی های بلند خرده های نان و تخم مرغ ها را در کاسه های کم عمق جداگانه قرار دهید. خرده ها را برای پوشاندن پوشش دهید ، سپس در تخم مرغ غوطه ور شوید و دوباره در خرده نان ها بچرخانید ، تا به چسباندن پوشش کمک کند. در یک ذوب چدن یا برقی عمیق ، روغن را تا 375 درجه حرارت دهید. در دسته ها تا قهوه ای طلایی حدود 3 دقیقه سرخ کنید ، گاهی اوقات چرخش کنید. روی حوله های کاغذی تخلیه کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی