مواد لازم کیک دارچینی:
2 فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ
1 قاشق غذاخوری دارچین
3/4 قاشق چایخوری نمک
1 1/3 لیوان شکر گرانول
2/3 فنجان کره بدون روغن ، نرم کنید
2 قاشق چایخوری وانیل
3 تخم بزرگ
2/3 فنجان شیر کامل
شربت دارچین لعاب
1/2 فنجان شکر گرانول
1/3 فنجان آب
6 قاشق غذاخوری کره بدون روغن
1 قاشق چایخوری وانیل
3/4 قاشق چای خوری دارچین
دستورالعمل ها
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت. یک تابه بسته 10 اینچی را آردی کنید و به آرامی آرد کنید.
در یک کاسه متوسط ​​، آرد ، بیکینگ پودر ، دارچین و نمک را با هم ضرب کنید.
در یک کاسه بزرگ ، شکر ، کره و وانیل را با همزن برقی ضرب کنید تا یکدست و خامه شوند. تخم مرغ ها را یک بار اضافه کنید و کاملاً بین هر یک از آنها مخلوط کنید.
ضرب و شتم در مخلوط آرد ، به طور متناوب با شیر.
خمیر را در قابلمه آماده بریزید. 40-45 دقیقه پخت و یا تا زمانی که یک خلال دندان وارد مرکز شود تمیز نشود.
کیک را از فر خارج کنید. 20 دقیقه سرد کنید.
در حالی که کیک خنک می شود ، دارچین را لعاب دهید. در یک قابلمه کوچک ، شکر ، آب ، کره ، وانیل و دارچین را با هم مخلوط کنید. بیش از متوسط ​​گرم کنید تا شکر حل شود و مخلوط کمی غلیظ شود.
کیک را روی یک قفسه سیمی قرار دهید که روی صفحه قرار دارد. با استفاده از چنگال ، سوراخها را روی همه کیک فشار دهید و سپس با لعاب شربت دارچین آبکش کنید.
برش ، خدمت و لذت ببرید!

 

طرز تهیه سوپ کدو سبز