مواد لازم هات داگ پنیری:


8 برش پنیر آمریکایی ، برش خورده
8 هات داگ
8 سیخ چوبی
2 فنجان آرد (250 گرم)
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
1 فنجان شیر (360 میلی لیتر)
2 عدد تخم مرغ
روغن برای سرخ کردن
سس گوجه فرنگی ، برای سرو کردن
خردل ، برای سرو کردن

 

طرز تهیه مربای خرمالو

طرز تهیه ساندویچ هات داگ پنیری

طرز تهیه هات داگ پنیری:


یک هات داگ را در وسط یک برش پنیر قرار دهید.
خلال پنیر را به دور هات داگ بغلتانید ، سپس یک سیخ چوبی را به داخل فشار دهید.
درزهای هات داگ بسته بندی شده با پنیر را از سمت پایین و روی یک صفحه پخت قرار دهید.
به مدت 20 دقیقه فریز کنید.
در یک کاسه بزرگ ، آرد ، نمک ، فلفل ، بکینگ پودر ، شیر و تخم مرغ را مخلوط کنید ، هم بزنید تا خمیر یکدست شود و هیچ توده ای نداشته باشد.
برای راحت تر فرو بردن خمیر را در یک فنجان شیشه ای بلند بریزید.
روغن را در گلدان با حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید تا 375 درجه فارنهایت - 400 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد - 200 درجه سانتیگراد).
یک هات داگ یخ زده را بردارید و آن را کاملا در خمیر فرو کنید ، آن را بلند کنید و سپس بچرخانید تا خمیر اضافی آن چکه کند.
با استفاده از انبر ، هات داگ را با احتیاط داخل روغن داغ قرار دهید ، آن را بچرخانید تا به طور مساوی سرخ شود. وقتی قهوه ای طلایی شد آن را بردارید ، سپس با دستمال کاغذی بزنید تا آب آن گرفته شود.
با سس گوجه فرنگی و خردل سرو کنید!
لذت بردن!