آشپزی آسان با سحرناز

با شما دوستان عزیز همراه هستیم تا طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه را با یکدیگر یاد بگیریم.

۳۹ مطلب در اسفند ۱۳۹۸ ثبت شده است

روش درست کردن سوهان عسلی در خانه

مواد لازم جهت تهیه سوهان عسلی:

  1. عسل ۳ قاشق سوپخوری
  2. شکر ۱۵۰ گرم
  3. روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری
  4. خلال بادام ۱۵۰ گرم
  5. زعفران سائیده یک قاشق چایخوری
  6. خلال پسته یا کنجد به میزان کافی

سوهان عسلی

 

طرز تهیه سوهان عسلی

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه پای آلبالو یک دسر منحصر به فرد و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه پای آلبالو:
شیرینی مخصوص پای تک پوسته
3 قوطی (هرکدام 14/14 14) آلبالو تارت شیرین
1 فنجان شکر
1/3 لیوان ذرت
1/2 قاشق چای خوری دارچین زمین
1/4 قاشق چایخوری رنگ قرمز مواد غذایی ، اختیاری
نشت:
1 عدد تخم بزرگ ، دمای اتاق ، به راحتی کتک خورده است
2 قاشق غذاخوری شیر 2٪
1 قاشق غذاخوری کره ، ذوب شده
1/4 قاشق چایخوری عصاره بادام
1/4 فنجان شکر
1/8 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان شیرین نارگیل خرد شده
1/2 فنجان بادام خرد شده


طرز تهیه پای آلبالو:
اجاق گاز را تا 400 درجه گرم کنید. خط 9 اینچ. گلدان چدنی یا بشقاب پای عمیق با پوسته. از لبه بشقاب به 1/2 اینچ بریزید. لبه های فلوت. پخت 6 دقیقه؛ کنار بگذارید
گیلاس را تخلیه کنید و 1 لیوان آب آن را رزرو کنید. گیلاس ها را کنار بگذارید. در یک قابلمه بزرگ ، شکر و نشاسته ذرت را ترکیب کنید. به تدریج در آب آلبالو تا زمانی که مخلوط شود هم بزنید. روی حرارت متوسط ​​به جوش بیاورید. 2 دقیقه بپزید و هم بزنید تا غلیظ شود.
از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل در دارچین و رنگ آمیزی مواد غذایی هم بزنید. به آرامی در گیلاس تاشو کنید. داخل پوسته بریزید. لبه ها را با فویل بپوشانید. در دمای 400 درجه و 20 دقیقه پخت کنید.
در ضمن ، در یک کاسه بزرگ ، 6 ماده اولیه را با هم ترکیب کنید. در نارگیل و بادام هم بزنید.
فویل را از پای جدا کنید. قاشق بالای سر فر را تا 350 درجه کاهش دهید. پخت تا زمان پر شدن به آرامی قهوه ای شود ، 15-20 دقیقه. 1 ساعت روی یک قفسه سیم خنک کنید. قبل از برش 4 ساعت یا یک شب سرد کنید.
ارزش غذایی
1 قطعه: 434 کالری ، 16 گرم چربی (8 گرم چربی اشباع) ، کلسترول 36 میلی گرم ، 199 میلی گرم سدیم ، 70 گرم کربوهیدرات (48 گرم قند ، فیبر 3g) ، پروتئین 5 گرم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه مربای انجیر خانگی


این دستور تهیه مربای خانگی انجیر با سه ماده ساده تهیه شده است - انجیر تازه ، شکر و آب لیمو. پکتین لازم نیست.

تهیه آن به وسیله مخلوط کردن تا زمانی که پوره میوه غلیظ شود و به مرحله ژل یا 220 F برسد ، تهیه آن آسان است. برای اطمینان از موفقیت ، حتما از دماسنج آب نبات استفاده کنید تا دمای مخلوط میوه و قند میوه خود را آزمایش کنید.

هنگامی که به 220 درجه فارنهایت رسید ، شکر با پکتین های طبیعی موجود در انجیر و آب کافی پخته شده که باعث ژل شدن آن شده و پخش می شود.

مواد لازم مربای انجیر:
 انجیر تازه (شسته شده ، ساقه ها برداشته شده)
2 فنجان شکر دانه دار
1 لیمو (آب میوه و لوبیای رنده شده)

طرز تهیه مربای انجیر

طرز تهیه مربای انجیر خانگی:

در یک قابلمه بزرگ ، ته سنگین ، انجیر ، شکر ، آب لیمو و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید.

انجیر ، شکر و لیمو را در قابلمه ترکیب کنید

بیش از گرمای متوسط ​​و متوسط ​​به هم بزنید و مرتباً هم بزنید. به مدت 1 ساعت روی حرارت کم بپوشانید و بجوش و خروش آمدن ، گاهی اوقات هم بزنید.

مواد مخلوط انجیر را در قابلمه بریزید

درپوش را بردارید ، یک دماسنج آب نبات را به طرف گلدان بچسبانید تا مطمئن شوید کف دماسنج کف صفحه را لمس نمی کند ، و به طور مداوم به هم زدن ادامه دهید ، تا وقتی که مخلوط غلیظ شود. وقتی مخلوط کاملاً ضخیم شد ، مرتباً هم بزنید تا از احتراق خودداری کنید.

دماسنج آب نبات را وصل کرده و ادامه دهید

تا 220F بپزید و از روی حرارت بردارید. یا اینکه مقداری از آن را روی یک نعلبکی بسیار سرد با قرار دادن بشقاب خنک برای چند دقیقه در فریزر تست کنید ، کمی از مخلوط انجیر را روی آن بگذارید و سپس آن را به مدت 1 دقیقه به فریزر برگردانید. با رسیدن به مرحله ژل خوب (220 درجه فارنهایت) ، با فشار دادن انگشت سطح مخلوط میوه کمی چروک می شود.

قوام مربای انجیر را روی یک صفحه بررسی کنید

در حالی که انجیر در حال پخت و پز است ، شیشه ها و درب ها را آماده کنید. کوزه های شیشه ای را در یک ظرف آب جوش در حدود نیمی از آب پر کنید. به جوش بیاورید ، گرما را کم کنید و کوزه ها را در آب نگه دارید.

کوزه مربای انجیر را در آب جوش آماده کنید
آب را در یک قابلمه جداگانه قرار دهید ، به یک بجوش و خروش آمدن ، حرارت را کم کنید و سرپوش های شیشه را اضافه کنید. در آب داغ نگه دارید تا آماده استفاده شود. جوش نزن.

برای تکان دادن و اضافه کردن درب های شیشه ای ، کاهش دهید
کوزه ها را با مخلوط مربای انجیر داغ پر کنید و فضای فضای 1/2 اینچی باقی بماند. رینگ ها و نخ های شیشه را با یک حوله کاغذی مرطوب پاک کنید. درب ها را با استفاده از انبر و یا آهنربا شیشه قرار دهید و سپس حلقه ها را پیچ کنید.

کوزه ها را با مربای انجیر پر کرده و دربها را با انبر اضافه کنید
روی یک قفسه در آب گرم در کنسرو قرار دهید. در آب پایین بیاورید و آب گرم یا آب جوش را به اندازه کافی اضافه کنید تا سطح آب از 1 تا 2 اینچ بالاتر از کوزه ها باشد. کوزه ها را به مدت 10 دقیقه به جوش بیاورید.

با استفاده از قوطی کنسرو ، کوزه ها را روی یک حوله تمیز روی یک سطح کار صاف بردارید. به صدای باز شده گوش می دهید که نشانگر مهر و موم خوبی است و حلقه ها را محکم کنید.

بگذارید تا دمای اتاق خنک شود و در مکانی خنک و خشک و تاریک نگهداری شود.

نکات
شما می توانید این کوزه های کنسرو شده را تا مدت یک سال در یک مکان تاریک و خنک نگهداری کنید.
اگر تصمیم گرفته اید که این مربا امکان پذیر نباشد ، می تواند تا مدت یک هفته در یک ظرف تحت پوشش در یخچال یا یک فریزر تا یک ماه در یخچال نگهداری شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه نان در خانه+ طرز تهیه نان فانتزی خانگی

مواد لازم:
1 بسته (1/4 اونس) مخمر خشک فعال
2-1 / 4 فنجان آب گرم (110 تا 115 درجه)
3 قاشق غذاخوری شکر به همراه 1/2 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق غذاخوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن کانولا
6-1 / 4 تا 6-3 / 4 فنجان آرد نان

طرز تهیه نان خانگی
طرز تهیه نان خانگی:
در یک کاسه بزرگ مخمر و 1/2 قاشق چایخوری قند را در آب گرم حل کنید. بگذارید ایستاد تا حباب ها روی سطح قرار بگیرند. 3 قاشق غذاخوری شکر ، نمک و 3 فنجان آرد را با هم ضمیمه کنید. روغن را درون مخمر مخلوط کنید. داخل مخلوط آرد بریزید و بزنید تا یکدست شود. به اندازه کافی آرد باقیمانده ، 1/2 فنجان را یکبار هم بزنید تا یک خمیر نرم ایجاد شود.
روی یک سطح آرد روشن کنید. ورز دهید تا صاف و الاستیک ، 8-10 دقیقه. در یک کاسه روغنی قرار دهید ، یک بار چرخ کنید تا قسمت بالایی چرب شود. پوشش دهید و بگذارید در یک مکان گرم افزایش یابد تا اینکه دو برابر شود ، 1-1 / 2 تا 2 ساعت.
خمیر را به پایین بکشید. روی یک سطح ملایم آرد روشن کنید. خمیر را به نصف تقسیم کنید. هر کدام را به شکل یک تابه شکل دهید. در 2 عدد روغنی 9x5 در محل قرار دهید. ماهیتابه 1 تا 1/1 ساعت 2 را بپوشانید و بگذارید تا بلند شود.
در دمای 375 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود و نان در هنگام ضربه زدن توخالی به نظر برسد یا به دمای داخلی 200 درجه ، 30-35 دقیقه رسیده باشد. برای خنک شدن از قابلمه ها به قفسه های سیم بردارید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز درست کردن سمنو در خانه+ طرز تهیه سمنو در خانه

گندم کامل خریداری نمایید و تمیز بشویید و در ظرفی بریزید و آب سرد روی آن بریزید.

بطوریکه سه انگشت بالای گندم، آب قرار بگیرد.

دو روز اجازه دهید تا گندم در آب بماند، در مدت دو روز چندین بار آب گندم را تعویض نمایید.

وقتی قسمت نوک گندم ها سفید رنگ شدند، دستمال نخی نازک یا پارچه تنظیفی در نظر بگیرید.

دستمال نازک را خیس کنید و دانه های گندم را در دستمال بریزید و دستمال را در یک ظرف قرار دهید.

طرز تهیه سمنو در خانه

ادامه مطلب

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه خورش سبزیجات لبنانی+ طرز تهیه خوراک حبوبات لبنانی

خورش سبزیجات لبنانی ، کل غلات - ماخلوتا

مواد لازم:

1/2 فنجان لوبیای گاربانو (نخود)
1/2 لیوان لوبیا پینتو
1/2 فنجان دانه گندم *
1/4 لیوان عدس
1/4 فنجان برنج
1/4 فنجان بورغول (گندم ترک خورده)
1 سر سیب زمینی بزرگ برش داده شده در قطعات کوچک
2 پیاز بزرگ ریز خرد شده
3 قاشق غذاخوری روغن نارگیل (یا روغنهای دیگر) برای سرخ کردن **
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1/2 قاشق چایخوری نمک

خوراک حبوبات لبنانی
روش تهیه
گندم ، لوبیا پینتو و لوبیا گاربانو را در یک ظرف آب جداگانه در طول شب خیس کنید. حتما مقدار زیادی آب در ظروف داشته باشید زیرا ممکن است دانه ها به اندازه سه برابر یا حتی چهار برابر شوند. روز بعد درست قبل از پخت و پز ، آب را خالی کنید و لوبیا ها را کمی بشویید.
وقتی آماده پخت شوید ، ابتدا گندم را با 12 فنجان آب در قابلمه پخت و پز اضافه کنید و بگذارید 20 دقیقه روی حرارت کم بجوشد.
سپس لوبیای گاربانو را اضافه کنید و بگذارید قابلمه 20 دقیقه دیگر روی حرارت کم بجوشد.
سپس لوبیا پینتو را اضافه کنید و بگذارید قابلمه 20 دقیقه دیگر جوش بیاید. دلیل اینکه ما لوبیا را به صورت پیوسته اضافه می کنیم این است که گندم طولانی ترین زمان برای پخت و پز را می طلبد ، به دنبال آن لوبیا garbanzo و بعد از آن لوبیا pinto است. اما ممکن است زمان متفاوت باشد و در صورت پیرتر بودن لوبیا ممکن است افزایش یابد. لوبیا / دانه ها وقتی سفت می شوند ، پخته می شوند و نرم می شوند که می توانید با انگشتان آنها را خرد کنید.
در حالی که حبوبات در حال جوش است ، پیازها را خرد کرده و در 3-4 قاشق غذاخوری روغن نارگیل ** (یا روغنهای گیاهی دیگر) را به مدت حدود 20-30 دقیقه یا تا زمانی که آنها قهوه ای متوسط ​​شوند (سرخ نکنید) آنها را سرخ کنید. هر زمان و هر زمان.
سپس پوست سیب زمینی را درون مکعب های کوچک حدود 1/2 اینچ خرد کنید.
برنج و عدس را بشویید و سپس آنها را صاف کنید.
بعد از اینکه لوبیا پینتو به مدت 20 دقیقه جوشانده شد ، برنج ، عدس ، پیاز ، سیب زمینی خرد شده ، روغن زیتون و 1/2 قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید 30 دقیقه بجوشد و در حین هم زدن هم بزنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه جوجه کباب لبنانی

طرز تهیه جوجه کباب لبنانی:
2 پوند سینه مرغ بدون پوست ، برش به مکعب / تکه های کاباب
1 فنجان آب لیمو تازه فشرده
یک لایه کوچک لیمو را با پوست جدا کنید (اختیاری است ، زیاد آن را قرار ندهید)
15 میخک سیر ، خرد شده
6 قاشق غذاخوری ماست ساده (ماست یونانی)
6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری سرکه قرمز (سرکه سیب)
1.5 تا 2 قاشق چایخوری فلفل سفید زمین
⅓ قاشق چایخوری ادویه زنجبیل
½ قاشق چای خوری آویشن زمینی ، یا گیاه سنگ ریزه
⅓ قاشق چایخوری پاپریکا
1+ قاشق چایخوری نمک (یا به مزه)
½ تا 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
رب سیر لبنانی (دستورالعمل ما را در اینجا مشاهده کنید) که سرو می شود

طرز تهیه جوجه کباب لبنانی
دستورالعمل ها
هنگام مالیدن مرغ ، همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید
در یک ظرف قرار دهید ، بپوشانید و بگذارید حداقل 4 ساعت در یخچال استراحت کند
درست قبل از کباب کردن مرغ را خرد کنید
حداکثر 12-18 دقیقه روی حرارت متوسط ​​کباب کنید
به محض اینکه آنها را از کوره جدا کنید ، آنها را در یک قابلمه بزرگ گرم قرار دهید ، درب آن را محکم تعویض کنید و بگذارید 8-10 دقیقه استراحت کند - این به مرغ مرطوب تر کمک می کند (این مرحله اختیاری است)
1 قاشق چایخوری خمیر سیر ما را به قطر یک نان پیتا بریزید ، مقداری ترشی خیار شور ، سیب زمینی سرخ شده سرخ شده ، گوجه فرنگی یا فلفل دلمه ای (اختیاری) ، مرغ کباب شده مرغ خرد شده را اضافه کنید ، مانند یک بوریتو میل کنید و لذت ببرید. همچنین می توانید رول ساندویچ را به مدت 2-3 دقیقه درون یک فر یا کباب پز برشته کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه سمبوسه یک فست فود خوشمزه

خمیر ساموسا
2 فنجان آرد همه منظوره (میدا) ، 260 گرم
1 قاشق چایخوری آویوین ، دانه هویج
1/4 قاشق چای خوری نمک
4 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوری روغن ، 45 میلی لیتر + 5 میلی لیتر
آب ، برای خمیر خمیر ، حدود 6 قاشق غذاخوری
پر کردن ساموسا
3-4 سیب زمینی متوسط ​​، 500-550 گرم
2 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری دانه زیره
1 قاشق چایخوری دانه رازیانه
2 قاشق چایخوری تخم گشنیز خرد شده
1 قاشق چایخوری زنجبیل ریز خرد شده
1 فلفل سبز ، خرد شده
1/4 قاشق چایخوری هینگ ، asafoetida
1/2 فنجان +2 قاشق غذاخوری نخود سبز ، من از نخود فرنگی سبز منجمد استفاده کردم که 10-15 دقیقه قبل از استفاده در آب گرم خیس کردم
1 قاشق چایخوری پودر گشنیز
1/2 قاشق چایخوری گارم ماسالا
1/2 قاشق چایخوری آمچور ، پودر انبه خشک
1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز ، یا بیشتر به مزه اضافه کنید
3/4 قاشق چای خوری نمک یا طعم دار کنید
روغن ، برای سرخ کردن

طرز تهیه سمبوسه
دستورالعمل ها
خمیر ساموسا درست کنید
با تهیه خمیر سمبوسه شروع کنید. به یک کاسه بزرگ ، آرد ، آجوین (دانه های کروم) ، نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

روغن را اضافه کرده و سپس با انگشتان خود مخلوط کنید. آرد را با روغن مالیده تا روغن به خوبی در تمام آردها ترکیب شود. این کار را 3 تا 4 دقیقه انجام دهید ، شما نمی خواهید این مرحله را عجله کنید. پس از ترکیب ، مخلوط شبیه خرده نان است.

مقداری آرد را بین کف دست خود فشار دهید - باید شکلی شکل بگیرد (و نه خرد شود) - به معنای روغن کافی و کافی است.

اکنون ، کم کم کم آب اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک خمیر سفت شود. خمیر را بیش از حد کار نکنید و خمیر نرم را ورز ندهید. فقط باید جمع شود و یک خمیر سفت تشکیل دهد. من در اینجا حدود 6 قاشق غذاخوری آب استفاده کردم.

خمیر را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و بگذارید 40 دقیقه استراحت کند. من معمولاً یک حوله کاغذی را در آب خیس می کنم و سپس تمام آب را بیرون می آورم و سپس خمیرم را با آن می پوشانم. در حالی که خمیر در حال استراحت است ، کار بر روی پر کردن را شروع کنید.

سیب زمینی را پر کنید
سیب زمینی ها را بجوشانید تا تمام شود. در صورت استفاده از اجاق گاز فشار بالای اجاق گاز یا در صورت استفاده از Instant Pot ، فشار بالا را 12 دقیقه با فشار طبیعی در سینی با 1 فنجان آب در زیر قابلمه سوت بزنید.

پوست را پوست بگیرید و سیب زمینی ها را با آنها مخلوط کنید. کنار بگذارید. 2 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. بعد از داغ شدن روغن ، دانه های زیره ، رازیانه و تخم گشنیز خرد شده را اضافه کنید.

بگذارید دانه ها چند ثانیه صاف شوند و سپس زنجبیل خرد شده ، فلفل سبز و حلقوی آن را اضافه کنید. به مدت 1 دقیقه بپزید.

سیب زمینی های آب پز و پوره و نخود سبز را به قابلمه اضافه کنید. همه چیز را با هم مخلوط کنید. من از ماسه سیب زمینی خود استفاده می کنم تا ادویه ها و چاشنی ها را به خوبی با سیب زمینی و نخود فرنگی ترکیب کنم.

پودر گشنیز ، گارما ماسالا ، آمچور ، پودر فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شود. هنگامی که همه اینها به خوبی ترکیب شدند ، قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا کمی خنک شود.

ساموسا را ​​شکل داده و سرخ کنید
پس از استراحت خمیر ، سریع آن را ورز دهید. سپس خمیر را به 7 قسمت مساوی در هر 58-60 گرم تقسیم کنید.

کار روی یک تکه خمیر را شروع کنید ، توپ های خمیر باقیمانده را همیشه با یک پارچه مرطوب پوشانید و در غیر این صورت خمیر خشک شود.

یک توپ خمیر را به شکل دایره ای بیضی شکل ، به قطر حدود 6-7 اینچ بچرخانید و سپس آن را به دو قسمت برش دهید.

یک قسمت را بگیرید و آب را روی لبه / سمت راست بمالید. من معمولاً مقداری آرد را با آب مخلوط می کنم تا چسب خوبی ایجاد شود.

حالا دو انتهای لبه مستقیم را با هم جمع کرده و آنها را بچسبانید تا یک مخروط تشکیل شود. برای ایده بهتر ، تصاویر مرحله به مرحله را در بالا مشاهده کنید. انتهای اشاره شده را بچسبانید تا شکل کاملی برای مخروط ایجاد شود.

سمبوسه را با پر کردن سیب زمینی ، حدود 1 تا 2 قاشق غذاخوری پر کنید. سمبوس ها را پر نکنید.

حالا مجدداً آب را در اطراف مخروط بمالید زیرا مجبورید آن را آب بندی کنید. یک طرف مقابل (طرف مقابل آن جایی که برای ایجاد مخروط فشار داده اید) را بچسبانید تا یک صفحه بسازید (به تصاویر مرحله به مرحله در بالا مراجعه کنید). سپس لبه ها را بچسبانید و سمبوسه را مهر کنید.

اکنون ساموزا شما آماده است. همین کار را با خمیر باقیمانده تکرار کنید. همیشه به یاد داشته باشید که سمبوسه های پر شده را در حین چرخیدن با یک پارچه مرطوب نگه دارید و سایرین را پر کنید. شما 14 ساموزا دریافت خواهید کرد.

حالا روغن را در یک کادای روی حرارت کم حرارت دهید. برای بررسی اینکه روغن آماده است ، یک تکه کوچک از خمیر را درون روغن ریخته. چند ثانیه طول می کشد تا به سطح خود برسید. یعنی روغن آماده است.

سموزاهای شکل را داخل روغن ریخته و کنار بگذارید.

روی حرارت کم سرخ کنید. بعد از گذشت حدود 10-12 دقیقه ، سمبوسه به رنگ قهوه ای سفت و روشن می شود. در این مرحله گرما را تا متوسط ​​افزایش داده و سرخ کنید تا کاملاً قهوه ای شود.

کادای / ووک را بیش از حد خسته نکنید ، 4-5 سامواس را در یک زمان سرخ کنید. و از آنجا که ما روی حرارت کم سرخ می کنیم ، هر دسته حدود 20 دقیقه زمان خواهد برد.

پس از پایان سرخ کردن یک دسته ، دوباره حرارت را کم کنید و صبر کنید تا دمای روغن کاهش یابد و سپس دسته دوم را اضافه کنید.

از سمبوسه های داغ با دودکش سیلانترو یا چتری تامارینت شیرین لذت ببرید!

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه چیپس سیب زمینی در خانه+ طرز تهیه چیپس سیب زمینی خانگی

مواد لازم جهت تهیه چیپس سیب زمینی:
سیب زمینی - 1 بزرگ
نمک - 1 قاشق غذاخوری + به عنوان مورد نیاز برای چاشنی
روغن برای سرخ کردن
فلفل سیاه تازه - برای چاشنی
پودر فلفل قرمز - برای چاشنی

طرز تهیه چیپس

طرز تهیه چیپس سیب زمینی:

ابتدا یک سیب زمینی بزرگ را انتخاب کنید. سیب زمینی با سطح صاف و نزدیک به استوانه کار با آن آسان خواهد بود. پوست سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید.


یک کاسه را با آب پر کرده و برش سیب زمینی را در بالای کاسه آب قرار دهید. سیب زمینی را به طور کامل خرد کنید. اطمینان حاصل کنید که بلافاصله برش های سیب زمینی درون آب فرو می روند. این کار باعث جلوگیری از قهوه ای شدن سیب زمینی ها می شود.

تراشه های تراشه


بعد از اینکه قطعه سیب زمینی خرد شد ، برش های سیب زمینی را به مدت 2 یا 3 بار در آب بشویید تا آب تمیز شود. با این کار هرگونه نشاسته اضافی از سطح آن خارج می شود. حالا حدود یک قاشق غذاخوری نمک را به کاسه اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و برش های سیب زمینی را بگذارید تا در آب خیس شوند.

تراشه های تراشه


بعد از حدود 10-15 دقیقه ، برشهای سیب زمینی را از آب خارج کرده و بگذارید تا روی یک حوله آشپزخانه تمیز / دستمال کاغذی خشک شود. در ضمن روغن سرخ کردن برای سرخ کردن. پس از داغ شدن روغن ، شعله را به مقدار متوسط ​​کم کنید و یک دسته از برشهای سیب زمینی را رها کنید. به طور مداوم برش های سیب زمینی را در روغن تفت دهید تا کمی طلایی و / یا ترد شوند. تراشه ها را از روغن جدا کنید و روغن اضافی آن را تخلیه کنید. قبل از اضافه کردن دسته بعدی برای سرخ کردن ، چند دقیقه صبر کنید ، مطمئن شوید که روغن دوباره داغ شده است.


چیپس سیب زمینی را مزه دار کنید و به هر طعم نمک اضافه کنید ، آنرا ریز کنید و از یک نسخه نمکی ساده لذت ببرید.


پودر فلفل قرمز را به تراشه ها اضافه کنید و آنرا برای نسخه فلفل دلمه ای بریزید.


فلفل سیاه تازه خرد شده را به تراشه ها اضافه کرده و برای یک نسخه فلفل دلمه ای آنرا تفت دهید.


در یک کانتینر هوایی یا کیسه قفل فشرده نگهداری کنید و لذت ببرید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه شیرینی نخودچی با کره برای عید نوروز

مواد اولیه تهیه شیرینی نخودچی بسیار ساده است و اگر آرد نخودچی، خاکه قند و هل و روغن در منزل دارید می توانید به راحتی برای تهیه شیرینی نخودچی اقدام نمایید.

مواد لازم جهت تهیه شیرینی نخودچی:

آرد نخودچی با کیفیت و نرم: یک کیلو

پودر قند یا خاکه قند: نیم کیلو

هل کوبیده یا ساییده شده: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی نخودچی

کره یا روغن جامد: نیم کیلو

زعفران در صورت تمایل: به مقدار دلخواه

کنجد، پودر پسته، خلال بادام یا پسته: به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه شیرینی نخودچی

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی