طرز تهیه آب نبات عسلی:


1 فنجان عسل خام
1/4 فنجان سرکه سیب خام
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل اختیاری است

 

طرز تهیه آب نبات عسلی:


عسل و سرکه را در یک قابلمه سس اضافه کرده و آن را تا یک جوش گرم کنید.
گرما را کم کنید تا مواد هنوز جوش بیایند اما سوزاننده نیستند.
دما را با دماسنج آب نبات بررسی کنید.
وقتی به 275 درجه فارنهایت رسید ، مشعل را خاموش کنید و گلدان را از روی حرارت بردارید.

بگذارید یک دقیقه بنشیند و سپس وانیل را در مقادیر کمی اضافه کنید (مهم است که وانیل خرد نشود).

آب نبات را هم بزنید تا ترکیب شود.

آب نبات را درون قالب آب نبات سیلیکونی یا یک سینی مخصوص پخت که با کاغذ перга پوشانده شده است بریزید.

در یخچال یا فریزر قرار دهید. بسته به اینکه چه میزان آب نبات ها بزرگ هستند ، احتمالاً حدود 30 دقیقه در فریزر طول می کشد تا خنک شود.

 

طرز تهیه بستنی با قهوه