مواد لازم کیک وانیلی:

 

2 عدد تخم مرغ 3/4 فنجان شکر سفید 1 قاشق چایخوری عصاره وانیلی 1/2 فنجان آرد همه منظوره 2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ 1 قاشق چایخوری نمک 1 فنجان

 

طرز تهیه کیک وانیلی:
 
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد). یک تابه مربع 9x9 اینچی را چرب کنید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه کوچک تا خیلی ضخیم بزنید. شکر و وانیل را اضافه کنید ، خوب ضرب کنید.
آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید. مخلوط آرد را در سه قسمت اضافه کنید ، به طور متناوب با کرم شلاق ، مخلوط کنید تا ترکیب شود. خمیر را در ماهی تابه آماده شده بریز.
پخت در فر از قبل گرم شده تا زمانی که یک خلال دندان که در نزدیکی مرکز قرار دارد ، 30 تا 40 دقیقه تمیز بیرون بیاید.