آشپزی آسان با سحرناز

با شما دوستان عزیز همراه هستیم تا طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه را با یکدیگر یاد بگیریم.

۴ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه ساندویچ هات داگ پنیری خوشمزه

مواد لازم هات داگ پنیری:


8 برش پنیر آمریکایی ، برش خورده
8 هات داگ
8 سیخ چوبی
2 فنجان آرد (250 گرم)
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل
1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
1 فنجان شیر (360 میلی لیتر)
2 عدد تخم مرغ
روغن برای سرخ کردن
سس گوجه فرنگی ، برای سرو کردن
خردل ، برای سرو کردن

 

طرز تهیه مربای خرمالو

طرز تهیه ساندویچ هات داگ پنیری

طرز تهیه هات داگ پنیری:


یک هات داگ را در وسط یک برش پنیر قرار دهید.
خلال پنیر را به دور هات داگ بغلتانید ، سپس یک سیخ چوبی را به داخل فشار دهید.
درزهای هات داگ بسته بندی شده با پنیر را از سمت پایین و روی یک صفحه پخت قرار دهید.
به مدت 20 دقیقه فریز کنید.
در یک کاسه بزرگ ، آرد ، نمک ، فلفل ، بکینگ پودر ، شیر و تخم مرغ را مخلوط کنید ، هم بزنید تا خمیر یکدست شود و هیچ توده ای نداشته باشد.
برای راحت تر فرو بردن خمیر را در یک فنجان شیشه ای بلند بریزید.
روغن را در گلدان با حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید تا 375 درجه فارنهایت - 400 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد - 200 درجه سانتیگراد).
یک هات داگ یخ زده را بردارید و آن را کاملا در خمیر فرو کنید ، آن را بلند کنید و سپس بچرخانید تا خمیر اضافی آن چکه کند.
با استفاده از انبر ، هات داگ را با احتیاط داخل روغن داغ قرار دهید ، آن را بچرخانید تا به طور مساوی سرخ شود. وقتی قهوه ای طلایی شد آن را بردارید ، سپس با دستمال کاغذی بزنید تا آب آن گرفته شود.
با سس گوجه فرنگی و خردل سرو کنید!
لذت بردن!

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

چطور مربای خرمالو درست کنیم؟+ روش تهیه مربا خرمالو

مواد لازم مربای خرمالو:

گوشت خرمالو یک کیلو به قطعات کوچک بریده می شود
نیم کیلو شکر سفید
 پوست خرمالو ، ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
پوست لیموترش ، ریز خرد شده

طرز تهیه مربای خرمالو:
مرحله 1
گوشت خرمالو ، شکر ، پوست خرمالو ، آب لیمو و پوست لیمو را در یک قابلمه کوچک با حرارت متوسط ​​ترکیب کنید. جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و بجوشانید تا گوشت خرمالو نرم شود و مربا غلیظ شود ، حدود 10 دقیقه.

گام 2
مربا را خنک کنید تا زمانی که تنظیم شود ، حدود 30 دقیقه. به یک ظرف ضد هوای انتقال داده و در یخچال نگهداری کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

چطور در خانه قارچ سوخاری رستورانی درست کنیم؟

طرز تهیه قارچ سوخاری:

مرحله اول:

قارچ ها را با یک مسواک مخصوص سبزیجات، زیر آب تمیز کنید و بشویید.

مرحله دوم:

قارچ ها را در یک سبد بریزید تا آبشان برود و خشک شوند.

مرحله سوم:

سه کاسه جدا از هم در نظر بگیرید.

در یکی از کاسه ها تخم مرغ ها را بشکنید و کاملا با همزن یا چنگال بهم بزنید تا یکنواخت شود.

در کاسه دیگر آرد سفید را بریزید، نمک، پودر سیر، فلفل سیاه، آویشن را اضافه کنید و کاملا ترکیب کنید.

در کاسه ای دیگر آرد سوخاری را بریزید.

 

ادامه طرز تهیه قارچ سوخاری

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی

طرز تهیه کیک نارنگی+ چطور کیک نارنگی درست کنیم؟

عناصر

1 پیمانه آرد همه منظوره
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
½ قاشق چای خوری جوش شیرین
¼ قاشق چای خوری نمک
1 ¼ فنجان شکر
2 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چای خوری پوست نارنگی
½ قاشق چای خوری وانیل
½ فنجان کره ذوب شده و خنک شده
1/3 فنجان آب نارنگی تازه
2 قاشق غذاخوری خامه ترش
دستورالعمل ها

فر را با دمای 350F / 180C گرم کنید. تابه های کوچک دسته ای خود را چرب و آرد زده و کنار بگذارید.
آرد ، نمک ، بیکینگ پودر و جوش شیرین را الک کنید. پوست نارنگی را اضافه کرده و بین دستان خود بمالید یا فقط با مخلوط آرد هم بزنید. کنار بگذارید
در یک کاسه مخلوط کردن ، تخم مرغ و شکر را اضافه کنید ، خوب بزنید تا نرم شود. کره ذوب شده ، خامه ترش ، آب نارنگی ، وانیل را اضافه کنید و بزنید تا خوب مخلوط شود.
مایه را در تابه های دسته ای که قبلاً آماده شده ریخته و به مدت 25 دقیقه آن را بپزید. O تا زمانی که رنگ آن طلایی شود و یک خلال دندان که در وسط کیک قرار داده شده تمیز بیرون بیاید.

کیک را به مدت 7 دقیقه در ظرف نگه دارید و سپس روی یک قفسه خنک کننده تلنگر کنید تا کاملا خنک شود.
در صورت تمایل با خامه زده شده یا بستنی سرو کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
سحرناز ادبی