مواد لازم کلوچه گردویی:

1 فنجان آرد همه منظوره
½ فنجان شکر سفید
½ فنجان قند قهوه ای بسته بندی شده
¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
½ فنجان کره ، نرم
¾ فنجان گردو خرد شده
همه مواد لازم را به لیست خرید اضافه کنید

 

طرز تهیه کلوچه گردویی:


  مرحله 1
فر را تا دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. ورق های کوکی را چرب کنید.

  گام 2
در یک کاسه متوسط ، آرد ، شکر سفید ، شکر قهوه ای و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ، وانیل و کره را اضافه کنید. مخلوط کنید تا خمیر شکل بگیرد. در گردوی خرد شده هم بزنید. خمیرها را درون توپهای 1 اینچی بچرخانید و 2 اینچ را روی صفحات کوکی آماده شده قرار دهید.

  مرحله 3
8 تا 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا لبه ها قهوه ای طلایی شوند. اجازه دهید کوکی ها به مدت 5 دقیقه روی ورق پخت خنک شوند تا قبل از جدا شدن در یک قفسه سیمی خنک شوند تا کاملاً خنک شود.

 

طرز تهیه شربت سکنجبین