مواد لازم سوپ هویج:


1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده باکره
1 پیاز متوسط ، خرد شده
1 کرفس ساقه ، خرد شده
2 سیر میخک ، خرد شده
1 قاشق چای خوری آویشن تازه یا جعفری خرد شده خرد شده
5 فنجان هویج خرد شده
2 فنجان آب
4 فنجان آبگوشت مرغ کم سدیم ، آبگوشت "بدون مرغ" (به نکته توجه کنید) یا آبگوشت
½ لیوان نیم و نیم (اختیاری)
½ نمک قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای تازه را مزه دار کنید

 

طرز تهیه سوپ هویج:

 

  مرحله 1
کره و روغن را در فر هلندی بیش از حرارت متوسط گرم کنید تا کره ذوب شود. پیاز و کرفس را اضافه کنید. پخت و پز ، مرتب هم بزنید ، تا زمانی که نرم شود ، 4 تا 6 دقیقه. سیر و آویشن (یا جعفری) را اضافه کنید؛ طبخ ، هم بزنید ، تا معطر ، حدود 10 ثانیه.

  گام 2
هویج را هم بزنید. آب و آبگوشت را اضافه کنید. بیش از گرمای زیاد به یک بوسیدن زنده تبدیل شوید. گرما را کاهش دهید تا یک سحر و جادو زنده نگه داشته شود و تا زمان خنک شدن ، حدود 25 دقیقه ، طبخ کنید.

  مرحله 3
سوپ را به صورت دسته ای در مخلوط کن حل کنید تا یکدست شود. (در هنگام پودر کردن مایعات گرم از احتیاط استفاده کنید.) و به صورت نیم و نیم (در صورت استفاده) ، هم بزنید نمک و فلفل.

 

طرز تهیه سالاد سبزیجات بهاری