مواد لازم بستنی جوز هندی:
کرم دوتایی گلدان 284ml
200 میلی لیتر شیر کامل

6 زرده تخم مرغ
50 گرم شکر

1 قاشق غذاخوری جوز هندی تازه رنده شده

بستنی جوز هندی

طرز تهیه بستنی جوز هندی:
خامه مضاعف و شیر کامل را درون یک تابه گرم کنید تا تازه شروع به جوشیدن کند.

ضمنا زرده های تخم مرغ و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید. وقتی مخلوط شیر و خامه آماده شد ، آنرا به طور پیوسته روی زرده ها بریزید ، به طور مداوم آبکش کنید.

دوباره در یک قابلمه تمیز بریزید ، سپس به مدت 10 دقیقه به آرامی گرم کنید و هم بزنید تا مخلوط به اندازه کافی غلیظ شود تا قسمت پشت قاشق را بپوشاند. کرنش را از طریق الک به داخل ظرف بزرگ دیگری بریزید ، در جوز هندی تازه رنده شده هم بزنید ، سپس خنک کنید.

در دستگاه بستنی چرک بزنید یا درون یک ظرف ضد یخ زده بریزید ، سپس حدوداً 1 ساعت یخ بزنید تا اطراف لبه ها یخ زده شود. لبه های یخ زده را درون مخلوط کنید و سپس این کار را دو بار بیشتر تکرار کنید یا تا زمانی که بستنی صاف و غلیظ شود. حداقل 4 ساعت قبل از سرو کردن با پودینگ پرتقال پرتقال و مارسالا ، حداقل 4 ساعت بگذارید تا منجمد شود (به لینک راست مراجعه کنید).