مواد لازم جهت تهیه کروکت صبحانه تخم مرغ و مارچوبه:

3 قاشق غذاخوری کره
3 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
3/4 فنجان شیر 2٪
6 تخم مرغ بزرگ پخته ، خرد شده
1/2 فنجان مارچوبه تازه خرد شده
1/2 فنجان پیاز خرد شده سبز
1/3 فنجان پنیر چدار خرد شده
1 قاشق غذاخوری ترخون تازه خرد شده
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل
1-3 / 4 فنجان خرده نان پانکو (ژاپنی)
3 تخم بزرگ ، کتک خورده است
روغن برای سرخ کردن بدون چربی

طرز تهیه کروکت صبحانه تخم مرغ و مارچوبه:

در یک قابلمه بزرگ ، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. آرد را هم بزنید تا یکدست شود. بپزید و هم بزنید تا به آرامی قهوه ای شود ، 1-2 دقیقه. به تدریج در شیر شلاق بزنید. بپزید و هم بزنید تا غلیظ شود (مخلوط غلیظ خواهد شد). در هفت ماده بعدی هم بزنید. یخچال و فریزر 2 ساعت.
1/4 پیمانه مخلوط تخم مرغ را به دوازده عدد 3 عدد شکل دهید. بیضی های بلند خرده های نان و تخم مرغ ها را در کاسه های کم عمق جداگانه قرار دهید. خرده ها را برای پوشاندن پوشش دهید ، سپس در تخم مرغ غوطه ور شوید و دوباره در خرده نان ها بچرخانید ، تا به چسباندن پوشش کمک کند. در یک ذوب چدن یا برقی عمیق ، روغن را تا 375 درجه حرارت دهید. در دسته ها تا قهوه ای طلایی حدود 3 دقیقه سرخ کنید ، گاهی اوقات چرخش کنید. روی حوله های کاغذی تخلیه کنید.