مقادیر مناسب این مواد را انجام دهید:

1 1/2 پیمانه گردو تازه و سبز (بسته به اندازه) حدود 23-30
1 1/2 پیمانه شکر
3/4 لیوان آب
1-2 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 قاشق چای خوری دارچین
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل (یا 1/2 لیوان وانیلی)
4 میخک (یا 1 قاشق چایخوری) هل
1 پوند آهک ترشی (اختیاری - آن را ارمنی ها kir / gir نامیده می شود و کالاهای فروشی در مکزیک)
با این موارد شروع کنید: گردو سبز تازه (سیاه و سفید ، نه گردو انگلیسی)
با این موارد شروع کنید: گردو سبز تازه (سیاه و سفید ، نه گردو انگلیسی)

چگونه می توان گردو را از خراش تهیه کرد
1. گردو تازه پیدا کنید
این احتمالاً دشوارترین بخش روند خواهد بود. اگر خوش شانس هستید که درخت گردوی سیاه خود را دارید ، یا به یکی از آنها دسترسی دارید ، پس از سبز شدن آنها را ، بعضی اوقات در ماه ژوئن ، انتخاب کنید - هر چه زودتر بهتر. اندازه گردوی سبز باید بین یک زیتون بسیار بزرگ و یک تخم مرغ بسیار کوچک باشد. اگر قبل از ایجاد پوسته داخلی سخت برداشت می کنید ، باید بتوانید هرکدام را به راحتی برش دهید ، و داخل آن باید به رنگ سبز روشن و سفید باشد.

اگر به درخت گردو دسترسی ندارید ، به یک بازار کشاورز محلی بروید و یک ماده مغذی آجیل پیدا کنید. از آنها بخواهید که آیا می توانید برخی از گردوهای سبز خریداری کنید. احتمالاً مجبور خواهید بود سفارش ویژه ای تهیه کنید زیرا ممکن است آنها را در دست نداشته باشند. همچنین می توانید در بعضی از مزارع آجیل خود بخرید و ببینید که آیا می توانید درختان گردو را کمی زودتر از فصل معمولی آنها که بعداً در تابستان است برداشت کنید.

به عنوان یک راه حل نهایی ، سعی کنید با یک شرکت آجیل (مانند مات لسن مزارع در کالیفرنیا) که گردو سبز را به سفارش پستی می فروشد تماس بگیرید. باز هم ، زمان بندی مهم است: شما می خواهید گردوی سبز خود را در اواخر ماه مه یا خیلی اوایل ژوئن سفارش دهید. (توجه داشته باشید به نیمکره جنوبی: شما می خواهید گردوی خود را در ماه دسامبر انتخاب کنید.)

2. گردوی سبز خود را پوست گرفته و خیس کنید
برای مرحله بعدی به دستکش احتیاج دارید: دستکشهای آشپزخانه لاستیکی بسیار خوب هستند ، اگرچه دستکشهای لاتکس احتمالاً انعطاف پذیری و راحتی بیشتری را برای شما به ارمغان می آورد. گردو های سبز ، هنگامی که برش خورده اند ، یک مایع شفاف و بی رنگ را به بیرون درز می کنند که خیلی سریع قهوه ای تیره و قهوه ای رنگ را روشن می کند و باعث می شود انگشتان شما به گونه ای آغشته شود که چند هفته طول بکشد تا خستگی ناپذیر شود!

بنابراین ، دستکش خود را اهدا کنید و از پوست مخصوص سیب زمینی برای برطرف کردن پوست استفاده کنید. همچنین می توانید هر قسمت ساقه چوبی را نیز در انتهای آن قطع کنید.
گردو های پوست دار را در قابلمه ای با آب سرد قرار دهید. شما همچنین ممکن است بخواهید گردوهای خود را حداقل در نیمه راه با یک چنگال خیس کنید ، اگرچه می توانید این کار را چند روز بعد از آنکه گردو های خود را مدتی خیس کرده اید نیز انجام دهید.
در این مرحله ، حتما گردو های پوست کنده شده خود را وزن کنید. این مهم در مرحله بعدی اهمیت خواهد داشت.
گردوهای خود را به مدت 9 روز در آب تازه و سرد خیس کنید و روزانه دو بار آب آن را تغییر دهید. آنها شناور می شوند ، اما می توانید با قرار دادن یک صفحه سرامیکی در بالای آنها ، آنها را در زیر آب غرق کنید. آب تا زمانی که آنها را شستشو می دهید ، از طلای به رنگ سبز به خود می گیرد. شستشو بسیار مهم است زیرا شما در واقع طعم تلخ طبیعی را در گردوغهای غیرمستقیم شستشو می دهید. شما همچنین متوجه خواهید شد که گردوها به آرامی تیره می شوند و از یک رنگ سبز روشن به سبز تیره به یک قهوه ای تیره ماهونگانی منتهی می شوند.
اگر می خواهید یک گردو محکم تر نگه دارید ، سپس در آبهای آهک (ترشی را که در آب سرد حل می شود) به مدت 5-8 روز منتقل کرده و خیس کنید و روزانه آب را تغییر دهید. آهک ترشی حاوی هیدروکسید کلسیم است ، که در مقادیر کمی ایمن است ، و باعث پکتین طبیعی موجود در گردو می شود و در نتیجه آن محکم تر (اما هنوز هم نرم) حفظ می شود.
هنوز هم می خواهید برای روز نهم در آب سرد معمولی خیس شوید.

طرز تهیه پاستا میلانو