طرز تهیه پاستا میلانو:

ابتدا سینه های مرغ را مزه دار کرده و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.

سپس در یک تابه روغن زیتون می ریزیم و هر دو سینه ی مرغ را داخل آن قرار می دهیم تا سرخ شوند.

بعد از سرخ شدن و تغییر رنگ مرغ ها، اجازه بدید تا سرد شوند.

در هنگام سرد شدن سینه ها را به صورت خطی برش دهید.

حال پاستاها را پخته و آبکش کنید، حواستان باشد پس از پخت آب روی آن ها نریزید.

دوباره زیر تابه را روشن کنید، کره، سیر، گوجه، ریحان، خامه، نمک و فلفل را به ترتیبت داخل آن ریخته و مخلوط کنید.

از این ترکیب یک سس بدست می آید، حال باید پاستا را به آن اضافه کنید و بگذارید تا مخلوط بدست آمده به خوبی غلیظ شود.

پاستا را به داخل ظرف منتقل کنید و با باقی مانده ی ریحان و پنیر پارمیزان به فرمت دلخواهتان تزئین کنید.

 

مواد لازم پاستا میلانو