مواد لازم لازانیا با ماهی:

500 گرم فیله ماهی
600 میلی لیتر شیر بدون چربی
1 جوانه آویشن تازه
1 برگ برگ
50 گرم کره
50 گرم آرد
200 گرم پنیر متوسط ​​چربی
300 گرم ماکارونی لازانیا
200 گرم هویج ، ریز خرد شده
75 گرم اسفناج کودک
1 عدد نمک

طرز تهیه لازانیا با ماهی:
1
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / علامت گاز 4 گرم کنید
2
ماهی ها را با شیر ، آویشن و برگ خلیج به ماهی تابه اضافه کنید. تا یک سحر ملایم به آن برسید و به مدت 2 دقیقه پخت و پز را ادامه دهید
500 گرم فیله تخم مرغ یا کاد ، پوست و دونفره
600 میلی لیتر شیر بدون چربی
1 جوانه آویشن تازه
1 برگ برگ
3
از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 دقیقه دیگر بماند. بگذارید خنک شود
4
شیر را از طریق یک الک و ذخیره عبور دهید و آویشن و برگ آن را دور بریزید

5
برای تهیه یک سس بیچمیل ، یک قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید ، کره را ذوب کرده و به سرعت در آرد هم بزنید. به مدت 2 دقیقه هم بزنید و بپزید
50 گرم کره
50 گرم آرد
6
به تدریج شیر محفوظ را اضافه کنید ، سس را به جوش ملایم بیاورید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا یکدست شود مانند یک قوام کاملاً صاف. یک پنبه نمک و 150 گرم پنیر رنده شده اضافه کنید
150 گرم پنیر متوسط ​​چربی
1 عدد نمک
7
مقداری از سس را درون یک ظرف بزرگ ضد فر بریزید ، ورق های لازانیا را به اندازه کافی برای پوشاندن اضافه کنید - اجازه ندهید که آنها همپوشانی داشته باشند
200 گرم ماکارونی لازانیا
8
مقدار بیشتری از سس را اضافه کرده و سپس مقداری از ماهی را در بالا به همراه مقداری اسفناج و هویج بریزید
200 گرم هویج ، ریز خرد شده
75 گرم اسفناج کودک
9
لایه بعدی ورق های لازانیا را به پایین قرار دهید و تکرار کنید تا 3 لایه ماکارونی ، سس و ماهی وجود نداشته باشد - لازانیا باید لایه بالایی باشد
10
آخرین لایه لازانیا را با دستان خود فشار دهید - بنابراین سس بیچمیل به طور مساوی در سراسر پخش می شود. بالا با باقی مانده پنیر رنده شده
50 گرم پنیر متوسط ​​چربی
11
حدود 25 دقیقه در فر بپزید ، یا تا زمانی که لازانیا داغ شود و تاپس پنیر قهوه ای طلایی شود. بلافاصله خدمت کنید

 

طرز تهیه لازانیا با قارچ