مواد لازم ماهی سوخاری:
2 فیله ماهی نازک ، هر یک در حدود 150 گرم / 5 اونس ، ضخامت 1 سانتی متر در 2/5 اینچ ، پوست را خاموش یا خاموش کنید (توجه 1)
نمک و فلفل
1/4 فنجان / 35 گرم آرد (ساده / تمام هدف ، تمام)
1 قاشق چایخوری پاپریکا ، اختیاری (توجه 2)
2 - 3 قاشق غذاخوری روغن ، به اندازه کافی برای پوشش دادن پایه بسیار ریز (من از سبزیجات یا کلزا استفاده می کنم)
گارنیز:
قاچ لیمو
جعفری یا شوید خرد شده ریز خرد شده ، برای لعاب ، اختیاری است
طرز تهیه ماهی سوخاری:
از حوله های کاغذی خرد شده برای خشک کردن ماهی در هر دو طرف استفاده کنید. این امر به ویژه در صورت استفاده از ماهی های یخ زده یخ زده بسیار مهم است.
ماهی ها را از دو طرف به خوبی با نمک و فلفل (کلید!) حل کنید.
آرد و پاپریکا را روی یک بشقاب مخلوط کنید.
در هر دو طرف ماهی را با آرد بپوشانید ، آنقدر محکم فشار دهید تا چسبیده باشد ، اما خوب برای تیز کردن تکان دهید. (توجه 2)
یک گرمکن بر پایه سنگین (نرمال یا غیر چوب) را روی حرارت متوسط ​​متوسط ​​گرم کنید تا وقتی که دود سیگار را می بینید. روغن و چرخش را به گلدان تابه اضافه کنید - ظرف چند ثانیه گرم می شود.
ماهی را اضافه کنید - بلافاصله باید آنرا صاف کنید. ماهی تابه را به راحتی تکان دهید تا ماهی حرکت کند. به مدت 2 دقیقه تا طلایی و ترد بپزید ، به آرامی فشار دهید و سپس بزنید. طرف دیگر را به مدت 2 دقیقه بپزید تا ترد شود سپس خارج کنید.
اگر خیلی سریع قهوه ای می شود ، کافی است تابه را از اجاق گاز کوتاه بیاورید. اگر گیر کرد ، حرکت نکنید - به طور طبیعی یکبار طلایی منتشر می شود.
در صورت استفاده بلافاصله ماهی را با گوه های لیمو سرو کرده و با شوید یا جعفری خرد کنید. بعد از 5 دقیقه شروع به از بین رفتن ترد می کند.