مواد لازم سس کچاپ:

 

2 قوطی (28 اونس) قوطی پوست کنده شده گوجه فرنگی 1/1 فنجان آب ، تقسیم 2/3 فنجان شکر سفید 3/4 فنجان سرکه سفید مقطر 1 قاشق چایخوری پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر 1/3 قاشق چای خوری نمک 1/8 قاشق چای خوری نمک کرفس 1/8 قاشق چایخوری پودر خردل 1 / 4 قاشق چایخوری ریز خرد شده گل فلفل سیاه 1 کل میخک

 

طرز تهیه سس کچاپ:

 

گوجه فرنگی های زمینی را داخل اجاق گاز آهسته بریزید. 1/4 فنجان آب را در هر قوطی خالی خیس کنید و داخل اجاق گاز آهسته بریزید. شکر ، سرکه ، پودر پیاز ، پودر سیر ، نمک ، نمک کرفس ، پودر خردل ، فلفل سیاه ، فلفل کاین و میخک کامل را اضافه کنید. ترکیب را بزنید.
روی حرارت زیاد ، بدون پرده بپزید ، تا زمانی که مخلوط به نصف و بسیار ضخیم کاهش یابد ، 10 تا 12 ساعت. هر ساعت یا یکبار هم بزنید.
بافت کتری را با استفاده از مخلوط کن غوطه وری ، حدود 20 ثانیه صاف کنید.
سس کچاپ را درون یک صاف کننده ریز بریزید و مخلوط را با پشت یک ملاقه فشار دهید تا پوست و دانه ای از آن جدا شود.
سس تفت خورده را به یک کاسه منتقل کنید. قبل از مزه کردن کاملاً خنک شوید تا نمک ، فلفل سیاه یا فلفل کین را تنظیم کنید.

 

طرز تهیه کیک کنجدی