مواد لازم کیک کنجدی:


1 فنجان کره ، نرم
1 فنجان شکر
4 تخم بزرگ
1/2 لیوان شیر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
1/3 فنجان کنجد کنجد ، برشته شده ، تقسیم شده است
2 فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
1/2 قاشق چایخوری نمک
میوه تازه ، اختیاری

طرز تهیه کیک کنجدی:


در یک کاسه بزرگ ، کره خامه و شکر را تا زمانی که سبک و کرک شود ، می کنیم. ضرب و شتم در تخم مرغ ، یک بار ، ضرب و شتم خوب بعد از هر اضافی. شیر ، وانیل و لیمو را ترکیب کنید. کنار بگذارید 1 قاشق غذاخوری دانه کنجد را رزرو کنید. دانه های کنجد باقیمانده را با آرد ، بیکینگ پودر و نمک ترکیب کنید. مواد خشک را به طور متناوب با مخلوط شیر به مخلوط خامه ای اضافه کنید ، بعد از هر بار اضافه کردن خوب ضرب کنید.
داخل یک روغن چرب شده و آرد 9x5 در آن بریزید. ماهیتابه با تخم کنجد رزرو شده بپاشید. در دمای 325 درجه به مدت 60-70 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان در مرکز تمیز شود ، پخت. 10 دقیقه قبل از خارج کردن در یک قفسه سیمی خنک شوید تا کاملاً خنک شود. در صورت تمایل با میوه سرو کنید.