عناصر

2 فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ
1 قاشق چای خوری دارچین زمین
¾ نمک قاشق چایخوری
⅔ کوتاه کردن فنجان
1 فنجان شکر سفید
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
3 عدد تخم مرغ
⅔ فنجان شیر
½ فنجان شکر سفید
6 قاشق غذاخوری کره
⅓ فنجان آب
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
¾ قاشق چایخوری دارچین

لیست ها لیست دستورالعمل ها
 مرحله 1
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد). یک تابه باند 10 اینچی را چرب کنید و به آرامی آرد کنید. آرد ، بیکینگ پودر ، 1 قاشق چای خوری دارچین و نمک را با هم بزنید. کنار بگذارید

 گام 2
در یک کاسه بزرگ ، کوتاه کردن ضرب و شتم ، 1 1/3 فنجان شکر سفید و 1/2/2 قاشق چای خوری وانیل تا زمانی که سبک و کرک شود. تخم مرغ ها را یک بار اضافه کنید ، حداقل 1 دقیقه بعد از هر تخم مرغ کتک بزنید. در مخلوط آرد به طور متناوب با شیر ضرب کنید. خمیر را در قابلمه آماده بریزید.

 مرحله 3
پخت و پز را در فر از قبل گرم شده 40 تا 45 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان داخل مرکز کیک قرار گیرد تمیز شود. بگذارید 10 دقیقه در تابه خنک شود ، سپس روی یک قفسه سیمی قرار دهید. کیک را از قابلمه بیرون بیاورید در حالی که هنوز گرم است و سوراخ های اطراف بالای کیک را با یک چنگال بهم بزنید. شربت دارچین گرم را درون سوراخ ها و قسمت های بالای و طرف کیک بریزید.

 مرحله 4
برای تهیه شربت دارچین: در یک قابلمه ، 1/2 فنجان شکر سفید ، کره ، آب ، 1 قاشق چایخوری وانیل و 3/4 قاشق چای خوری دارچین را با هم مخلوط کنید. گرم کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود.

طرز تهیه کیک وانیلی