مواد لازم سوپ قارچ:
کره 90 گرم
2 پیاز متوسط ، تقریبا خرد شده
1 میخک سیر ، خرد شده
500 گرم قارچ ، ریز خرد شده (شاه بلوط یا قارچ دکمه ای به خوبی کار می کنند)
2 قاشق غذاخوری آرد ساده
1L سهام مرغ داغ
1 برگ برگ
4 قاشق غذاخوری خامه تک
جعفری کوچک برگ مسطح کوچک ، تقریباً خرد شده برای سرو (اختیاری)


طرز تهیه سوپ قارچ:
مرحله 1
کره را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و پیاز و سیر را بپزید تا نرم شود اما قهوه ای نباشد ، حدود 8-10 دقیقه.

گام 2
قارچ ها را اضافه کنید و بیش از 3 دقیقه دیگر روی حرارت زیاد بپزید تا نرم شوند. روی آرد بپاشید و هم بزنید تا ترکیب شود. در قابلمه مرغ بریزید ، مخلوط آن را به جوش بیاورید ، سپس برگ خلیج را اضافه کنید و برای 10 دقیقه دیگر بجوش بیاورید.

مرحله 3
برگ خلیج را برداشته و دور ریخته و سپس مخلوط قارچ را با استفاده از مخلوط کن دست مخلوط کرده و از روی حرارت و لکه بردارید تا یکدست شود. سوپ را به آرامی مجدداً گرم کرده و از طریق خامه هم بزنید (یا ، شما می توانید سوپ را در این مرحله منجمد کنید - به سادگی هنگام گرم کردن از طریق خامه هم بزنید). اگر دوست دارید ، روی جعفری پراکنده شوید و سرو کنید.