اجزاء سالاد مکزیک:
5 اونس سبزی بهار مخلوط (یا هر سبزی که ترجیح می دهید)
1 آووکادو رسیده (پوست کنده و بریده شده)
نصف پیاز قرمز کوچک (پوست کنده و نازک خرد شده)
1 فنجان گوجه فرنگی گیلاس نصف شده
2/3 فنجان تقریباً خرد شده کمانترا تازه
1/3 فنجان فلفل
اختیاری: 1/2 فنجان نقاشی نقاشی دیواری سس یا پنیر خرد شده
مواد لازم برای تمیز کردن زیره:
3 قاشق غذاخوری روغن آووکادو یا روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه (یا سرکه شراب قرمز)
1/2 قاشق چایخوری نمک دریایی خوب
1/2 قاشق چایخوری زیره زمین
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه خرد شده
1 سیر میخک کوچک (فشرده یا چرخ کرده (یا 1/2 قاشق چای خوری پودر سیر))
دستورالعمل ها
برای تهیه پانسمان: همه مواد را با هم در یک ظرف (یا در یک کاسه سنگ تراشی) به هم بزنید تا ترکیب شود. بلافاصله یا در یخچال بسته شده تا حداکثر 3 روز از یخچال استفاده کنید.
برای تهیه سالاد: تمام مواد را در یک کاسه سالاد بزرگ ترکیب کنید ، با سس سالاد به طور یکنواخت آبکش کنید و تا زمانی که به طور یکنواخت ترکیب شود بریزید. فوراً خدمت کنید و لذت ببرید!