مواد لازم کیک توت فرنگی:

2 و 1/2 فنجان (250 گرم) آرد کیک الک شده (قاشق و تراز) *
2 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق چایخوری نمک
فنجان 3/4 (1.5 استیک ؛ 170 گرم) کره بدون نمک ، تا دمای اتاق نرم می شود
1 و 3/4 لیوان (350 گرم) شکر گرانول
5 سفیده بزرگ تخم مرغ ، در دمای اتاق
1/3 فنجان (75 گرم) خامه ترش یا ماست ساده ، در دمای اتاق
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
1/2 فنجان (120 میلی لیتر) شیر کامل ، در دمای اتاق *
1/2 فنجان پوره توت فرنگی را کاهش می دهد (به نت توجه کنید) *
اختیاری: 1-2 قطره رنگ آمیزی مواد غذایی قرمز یا صورتی
سرخ کردن پنیر کرم توت فرنگی
1 فنجان (10-12 گرم) توت فرنگی یخ زده *
یک پنیر خامه ای پر از چربی 8 عیار که به دمای اتاق نرم می شود نرم می شود
1/2 فنجان (1 چوب ؛ 115 گرم) کره بدون آب ، نرم شده تا دمای اتاق
3 فنجان (360 گرم) قند شیرینی پزی
1-2 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
 

طرز تهیه کیک توت فرنگی:

پوره توت فرنگی کاهش یافته را درست کنید و بگذارید کاملاً خنک شود. یادداشت را ببینید. می توانید آن را چند روز زودتر از وقت خود درست کنید و آن را در یخچال یا یخچال و فریزر نگهداری کنید و تا 3 ماه آنرا یخ بزنید. قبل از استفاده در دستور العمل ، ذوب کنید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم کنید. دو قابلمه کیک 9 اینچی را چرب کرده و به آرامی آرد کنید.
آرد کیک ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم ضرب کنید. کنار بگذارید.
با استفاده از یک میکسر دستی یا ایستاده که دارای اتصالات شلاق است ، کره و شکر را با سرعت زیاد ضرب و شتم کنید تا صاف و خامه زده شود ، حدود 2 دقیقه. در صورت لزوم ، طرفین و قسمت زیر کاسه را با کفگیر لاستیکی بپیچید. ضرب و شتم در سفیده تخم مرغ با سرعت زیاد تا زمانی که ترکیب شود ، حدود 2 دقیقه. سپس در عصاره خامه ترش و عصاره وانیل بزنید. در صورت نیاز طرفین و قسمت پایین کاسه را خراش دهید. با مخلوط کن روی سرعت کم ، مواد خشک را اضافه کنید تا فقط ترکیب شوند. در حالی که میکسر هنوز کم کار می کند ، به آرامی شیر را فقط * تا زمانی که ترکیب شود بریزید. بیش از حد اضافه نکنید. در 1/2 فنجان پوره توت فرنگی کاهش یافته را بزنید و مطمئن شوید که در قسمت انتهایی کاسه هیچ توده ای وجود ندارد. خمیر کمی ضخیم خواهد شد. در صورت تمایل در رنگ آمیزی مواد غذایی هم بزنید. (من از 1 قطره کوچک استفاده می کنم.)
خمیر را به طور مساوی در قابلمه کیک بریزید. حدود 24-25 دقیقه یا تا زمانی که کیکها پخته شوند ، پخت. برای تست یکنواختی ، یک خلال دندان را در مرکز کیک قرار دهید. اگر تمیز بیرون بیاید ، انجام می شود. اجازه دهید کیک ها به طور کامل در قابلمه های تنظیم شده روی قفسه سیمی خنک شوند. کیک ها باید قبل از سرخ شدن و مونتاژ کاملاً خنک باشند.
یخ زدگی را انجام دهید: با استفاده از مخلوط کن یا یک پردازنده مواد غذایی ، توت فرنگی های یخ زده را درون یک خرده پودری پردازش کنید. شما باید حدود 1/2 فنجان خرد کنید. کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ با استفاده از میکسر دستی یا ایستاده که مجهز به دستمال یا ضمیمه شلاق است ، پنیر خامه ای را به مدت 1 دقیقه با سرعت زیاد ضرب کنید تا کاملاً صاف و خامه شود. ضرب و شتم در کره تا ترکیب. شکر شیرینی پودر ، توت فرنگی توت فرنگی ، 1 قاشق غذاخوری شیر و وانیل را اضافه کنید و با سرعت متوسط ​​ضرب کنید تا ترکیب و خامه شوند. در صورت تمایل ، 1 قاشق غذاخوری شیر را نیز اضافه کنید تا کمی نازک شود. مزه دار کنید ، سپس در صورت لزوم یک نوک نمک اضافه کنید. حدود 3 فنجان یخبندان را باز می کند.
مونتاژ و یخ زدگی: ابتدا با استفاده از یک چاقوی دندانه دار بزرگ ، یک لایه نازک را از قسمت های بالای کیک ها بریزید تا یک سطح صاف ایجاد شود. دور ریختن (یا خرد کردن بستنی!). 1 لایه کیک را روی تخته یا بشقاب سرو خود قرار دهید. با یخ زدگی قسمت بالا را بپوشانید. با لایه 2 ببافید و یخبندان باقیمانده را در همه قسمت بالا و پهلوها پخش کنید. حداقل 45 دقیقه قبل از برش یخچال بزنید. این به کیک کمک می کند تا شکل خود را هنگام برش حفظ کند - می تواند بدون زمان در یخچال کمی از هم جدا شود.
کیک باقیمانده را محکم بپوشانید و به مدت 5 روز در یخچال نگهداری کنید.
یادداشت
دستورالعمل های پیشرو را تهیه کنید: لایه های کیک را می توان در طول شب پخته ، خنک کرد و محکم پوشانید. به همین ترتیب ، سرمازدگی را می توان تهیه کرد و بعد از آن در شب پوشانده و یخچال زد. آن را در دمای اتاق بنشینید تا 10 دقیقه قبل از مونتاژ و سرمازدگی کمی نرم شود. لایه های کیک یخ زده یا لایه های کیک فریز نشده را می توان تا 2 ماه تا 3 ماه منجمد کرد. یک شب را در یخچال ذوب کنید و قبل از تزئین / سرو به دمای اتاق بیاورید.
آرد کیک: قبل از اندازه گیری آرد کیک را الک کنید. من اکیداً پیشنهاد می کنم در این دستور العمل از آرد کیک استفاده کنید. درست در کنار آرد همه منظوره موجود در راهرو پخت فروخته می شود. و شما از آن استفاده زیادی در دستور العمل های من! در یک سنجاقک می توانید از این جایگزین آرد کیک خانگی استفاده کنید.
شیر کامل: در صورت لزوم ، کره ماکارونی در جای خود کار می کند. من شیر کم چربی توصیه نمی کنم.

از کجا می توان توت فرنگی یخ زده خریداری کرد؟ من همیشه آنها را در فروشگاه مواد غذایی معمولی خود در راهرو میوه خشک می یابم. Wegmans ، Giant ، Trader Joe and Target آنها را حمل می کند. چشمان خود را پوست کنده نگه دارید - آنها معمولاً مشخص می شوند که فکر می کنید! از توت فرنگی های خشک شده آدامس / لثه استفاده نکنید. شما به توت فرنگی خشک شده یخ زده نیاز دارید که درون یک پودر آسیاب شود. اگر نمی توانید آنها را در هر جایی پیدا کنید ، کافی است آنها را از یخ زدگی خارج کنید و 1/2 فنجان قند شیرینی پزی را اضافه کنید.
پوره توت فرنگی کاهش یافته: پوره 1 عدد توت فرنگی. شما باید کمی بیش از 1 فنجان میل کنید. گاهی اوقات هم بزنید ، پوره را روی حرارت کم متوسط ​​بمالید تا زمانی که 1/2 لیوان یا کمی بیش از 1/2 فنجان باقی نماند. این حداقل 25-30 دقیقه طول می کشد ، اما بسته به ماهیتابه یا توت فرنگی شما چقدر آبدارتر طول می کشد. * قند یا هر چیزی را به پوره یا پوره کاهش یافته اضافه نکنید - این فقط توت فرنگی خالص است. من همیشه روز قبل پوره کاهش یافته را درست می کنم تا زمان زیادی برای خنک شدن داشته باشد. من یک شب در یخچال را می پوشانم و قرار می دهم. از 1/2 لیوان در کیک استفاده کنید. اجازه دهید قبل از استفاده در خمیر کیک کاملاً خنک شود. هنگام اضافه کردن به خمیر اطمینان حاصل کنید که دمای اتاق باشد. هر نوع باقیمانده یا قاشق روی بستنی / ماست را رها کنید / به اسموتی اضافه کنید. یوم! می توانید از توت فرنگی یخ زده استفاده کنید ، اما حتی اگر ابتدا آنها را ذوب کنید ، مدت زمان بیشتری طول می کشد تا کاهش یابد.
کیک 9 اینچی 13: 13: به راحتی سس را درون تابه چرب شده و ملایم 9 × 13 اینچ ریخته و 40 دقیقه آنرا بپزید یا تا زمانی که یک خلال دندان در مرکز تمیز شود بیرون بیاید.
کیک های کیک: ماهی تابه کیک 2/3 پر از خمیر را پر کنید. پخت 20 تا 22 دقیقه. کاپ کیک های 2 و 1/2 را تهیه می کند. برای 14-15 کیک کیک ، دستور کیک توت فرنگی من ، که از این کیک توت فرنگی اقتباس شده است ، دنبال کنید.
رنگ آمیزی مواد غذایی: در صورت تمایل ، می توانید 1-2 قطره کوچک از رنگ آمیزی مواد غذایی صورتی یا قرمز را برای سایه صورتی دوست داشتنی به کیک پخته شده اضافه کنید. 1 قطره کوچک از رنگ آمیزی مواد غذایی ژل صورتی اضافه می کنم.
بدون پنیر خامه ای در یخ زدگی: اگر می خواهید پنیر خامه ای را در یخ زدن پرش کنید ، به جای آن از دستور غذای کره ای توت فرنگی استفاده کنید. برای لایه نازک یخ زدن کافی است ، اما می توانید 1.5x دستور تهیه یک لایه ضخیم تر را داشته باشید.