مواد لازم سالاد سیب زمینی:


6 عدد سیب زمینی سفید متوسط ​​یا طلای یوکان در حدود 2/1/2 تا 3 پوند ، پوست روی آن و چهار گوش
3 قاشق غذاخوری سرکه سفید
2 ساقه کرفس (دنده) تکه
6 عدد پیاز سبز خمیر
5 تخم مرغ آب پز سخت پوست گرفته شود
1 1/2 فنجان Miracle Whip یا مایونز
1 قاشق غذاخوری خردل زرد
1 1/2 قاشق چایخوری دانه کرفس
3/4 قاشق چای خوری نمک کوثر
3/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه خرد شده
فلفل قرمز

طرز تهیه سالاد سیب زمینی:


یک گلدان بزرگ آب سرد را به جوش بیاورید. گرما را به مدت یک درجه حرارت جوش ملایم کاهش دهید تا بیش از حد گرم شود. به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها به راحتی با یک چنگال یا چاقوی جفت سوراخ شوند ، طبخ کنید. تخلیه کنید و بگذارید تا خنک شود تا زمانی که بتوانید رسیدگی کنید.


پوست از سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات مربع 1/2 تا 3/4 »خرد کنید. سیب زمینی های گرم را به یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و با سرکه سفید بپاشید. سیب زمینی ها را با سرکه بریزید و سیب زمینی ها را کنار بگذارید تا خنک شوند ، حدود 15-20 دقیقه.

کرفس و پیاز سبز را به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید. 4 تخم مرغ آب پز سخت را خرد کرده و به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید.

در یک کاسه متوسط ​​، Miracle Whip یا مایونز ، خردل زرد ، دانه کرفس و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. داخل مخلوط سیب زمینی بریزید و با نمک و فلفل بیشتری تفت دهید تا طعم آن گرفته شود. آخرین تخم مرغ را درون برش های نازک خرد کنید و برش ها را در بالای سالاد قرار دهید. در صورت تمایل با پاپریکا بپاشید. حداقل 1 ساعت یا یک شب قبل از خدمت سرد کنید.