مواد لازم جهت تهیه مربای تمشک:

4 لیوان تمشک پوره شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه خرد شده
4 فنجان شکر سفید

 

طرز تهیه مربای تمشک:

تمشک را در یک قابلمه بسیار بزرگ به جوش بیاورید. به مدت 4 دقیقه بپزید. شکر و آب لیمو را اضافه کنید. خوب هم بزنید. دوباره به جوش بیایید ، مرتباً هم بزنید. 4 دقیقه دیگر بپزید.
گلدان را از روی حرارت بردارید و مربا را درون شیشه های استریل بریزید و در بالای آن 1/4 اینچ فضای باقی بماند. کوزه ها را در یک آب حمام جوش حل کرده و منتقل کنید. اطمینان حاصل کنید که کوزه ها با حداقل 1 اینچ آب پوشانده شده اند. بگذارید 5 دقیقه بنشیند. کوزه ها را بلند کرده و بگذارید آنها را در یک مکان پیش نویس بدون دست زدن ، 8 ساعت تا یک شب خنک کنند.

 

طرز تهیه سوپ سبزیجات