مواد لازم جهت تهیه سوپ هویج:

    2 عدد هویج
    3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر ، تقسیم شده است
    ¾ قاشق چایخوری نمک دریایی خوب ، تقسیم شده ، برای طعم دادن
    1 پیاز زرد متوسط ​​، خرد شده
    2 سیر میخک ، فشرده یا چرخ کرده
    ½ قاشق چای خوری گشنیز
    ¼ قاشق چایخوری زیره
    4 فنجان آبگوشت (یا آب)
    2 فنجان آب
    1 تا 2 قاشق غذاخوری کره بدون روغن ، برای طعم دادن
    1 قاشق چایخوری آب لیمو ، برای طعم دادن
    فلفل سیاه تازه ، به طعم و مزه

طرز تهیه سوپ هویج:

    فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. برای تمیز کردن آسان ، در صورت تمایل ، یک ورقه پخت بزرگ و ریمد شده را با کاغذی مخصوص پوست آغشته کنید.
    برای تهیه هویج خود ، آن ها را پوست کنده و سپس آن ها را بر روی مورب برش دهید تا هر قسمت در عرضترین قسمت ضخامت داشته باشد (عکس ها را ببینید).
    هویج را روی صفحه پخت قرار دهید. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. تا زمانی که هویج ها به آرامی در روغن و چاشنی ها آغشته نشوند ، پرتاب کنید. آنها را در یک لایه مرتب کنید.
    هویج ها را کباب کنید تا در لبه ها کارامل نشوند و به راحتی با یک چنگال ، 25 تا 40 دقیقه با هم سوراخ شوند و در نیمه کار قرار گیرند. (انواع هویج هیرلوم در 25 دقیقه کمی برشته می شود ، اما هویج معمولی متراکم تر است و به طور معمول 35 تا 40 دقیقه زمان نیاز دارند.)
    هنگامی که هویج ها تقریباً برشته شد ، در فر هلندی یا گلدان سوپ ، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا لکه دار شود. پیاز و ¼ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. پخت و پز ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا زمانی که پیاز نرم شود و شفاف شود ، 5 تا 7 دقیقه.
    سیر ، گشنیز و زیره را اضافه کنید (در صورت تغییر و تحول ، به یادداشت های دستور العمل های اضافی مراجعه کنید). در حالی که دائماً هم بزنید ، معطر بپزید ، حدود 30 ثانیه تا 1 دقیقه. در آبگوشت و آب سبزیجات بریزید ، در حالیکه هر قاشق قهوه ای رنگ را در قسمت انتهایی با یک قاشق چوبی یا اسپاتول سیلیکونی محکم خرد کنید.
    هویج های برشته شده را وقتی خارج از فر می گذاریم در قابلمه اضافه می کنیم. این مخلوط را روی حرارت زیاد به جوش بیاورید ، سپس حرارت را در صورت لزوم کاهش دهید تا یک بیدرنگ ملایم حفظ شود. به مدت 15 دقیقه بپزید ، تا زمان طعم دادن به طعم دهنده ها باشد.
    بعد از اتمام سوپ پخت و پز ، قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید چند دقیقه خنک شود. سپس سوپ داغ را به دقت به مخلوط کن منتقل کنید ، در صورت لزوم در دسته ها کار کنید. (حداکثر خط پر نشده را پر نکنید یا سوپ سرریز شود!)
    کره ، آب لیمو (یا آهک را در صورت پیروی از تغییرات تایلندی) و چند پیچ ​​فلفل سیاه اضافه کنید. مخلوط کنید تا کاملا صاف شود. در صورت لزوم نمک و فلفل دیگری اضافه کنید تا مزه دار شود. اگر دوست دارید غنای بیشتری داشته باشید ، یا یک قاشق غذاخوری آب لیموترش را در صورت نیاز به زغالی بیشتر ، یک قاشق غذاخوری کره دیگر اضافه کنید. دوباره مخلوط و خدمت کنید.
    این سوپ به مدت چهار روز یا چند ماه در یخچال و فریزر ، در یخچال و فریزر نگه می دارد.

منبع