شرح
این دستور تهیه سوپ سیب زمینی آسان و سریع و آسان بر روی اجاق گاز ، بسیار خوب و خامه ای است (بدون استفاده از کرم سنگین) ، و همیشه بسیار دنج و راحت و خوشمزه است.


مواد لازم جهت تهیه سوپ سیب زمینی
5 قطعه بیکن ، خمیر
3 قاشق غذاخوری (رزرو شده) گریس یا کره بیکن
1 فنجان پیاز خرد شده یا پیاز زرد
4 سیر میخک ، پوست کنده و خرد شده
1/4 فنجان آرد همه منظوره
2 فنجان مرغ یا سبزیجات
2 فنجان شیر ، گرم کنید
1.5 پوند سیب زمینی طلای یوکان ، تکه ای
1 فنجان پنیر چدار تیز خرد شده
1/2 فنجان ماست یونانی یا خامه ترش
1 قاشق چایخوری نمک دریایی ، یا بیشتر برای طعم دادن
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده تازه
پرتوهای اختیاری: پیاز یا پیاز ریز خرد شده سبز ، پنیر خرد شده اضافی ، بیکن اضافی ، خامه ترش

طرز تهیه سوپ سیب زمینی
طرز تهیه سوپ سیب زمینی:
یک انبار بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. بیکن و پخته شده را اضافه کرده و بپزید تا ترد شود ، گاهی اوقات هم بزنید. با استفاده از یک قاشق شکاف خوراکی ، بیکن را به یک صفحه جداگانه منتقل کنید و حدود 3 قاشق غذاخوری گریس بیکن را در انبار ذخیره کنید. (هر نوع چربی اضافی را کنار بگذارید ، یا می توانید به جای 3 قاشق غذاخوری گریس بیکن ، کره را جایگزین کنید. همچنین اگر به موقع کوتاه هستید ، می توانید سیب زمینی و پیاز را تفت دهید تا در حالی که بیکن پخته می شود تا در وقت خود صرفه جویی کنید.)
پیاز و سس را به مدت 5 دقیقه اضافه کنید و گاهی هم بزنید تا نرم شود. برای سیر و سس را 1-2 دقیقه دیگر هم بزنید ، گاهی اوقات هم بزنید تا معطر شود. آرد را داخل مخلوط بریزید و برای 1 دقیقه دیگر هم بزنید تا آرد پخته شود ، گاهی اوقات هم بزنید. سپس در انبار هم بزنید تا ترکیب شود ، به دنبال آن شیر و سیب زمینی.
قبل از شروع به جوش آمدن ، پخت و پز را ادامه دهید تا این مخلوط فقط به یک بجوش و خروشان برسد. سپس حرارت را تا متوسط ​​متوسط ​​، روی آن را بپوشانید و سفت شوید و سیب زمینی ها نرم شوند ، حتما هر چند دقیقه یکبار سوپ را هم بزنید تا ته نشود. (هرچه سیب زمینی هایتان را کوچکتر کنید ، سوپ شما سریع تر می شود.)
بعد از اینکه سیب زمینی ها خوب و نرم شدند ، در پنیر چدار و ماست یونانی (یا خامه ترش) ، نمک ، فلفل و بیسکویت پخته شده را هم بزنید. در صورت لزوم با نمک و فلفل اضافی مزه و چاشنی بزنید.
گرم و آغشته به پرهای مورد نظر را سرو کنید. یا ، به یک ظرف بسته شده منتقل شده و حداکثر 3 روز در یخچال قرار دهید.