مواد لازم سوپ قارچ:
4 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری روغن
2 عدد پیاز خمیر
4 سیر میخک سیر خرد شده
1 1/2 پوند (750 گرم) قارچ قهوه ای تازه خرد شده
4 قاشق چای خوری آویشن خرد شده تقسیم شده است
1/2 فنجان شراب مارسالا (هر نوع شراب خشک قرمز یا سفید)
6 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
4 فنجان آبگوشت یا سهام مرغ کم سدیم
1-2 قاشق چایخوری نمک را مطابق با سلیقه تنظیم کنید
1 / 2-1 قاشق چایخوری فلفل ترک خورده سیاه مطابق با سلیقه تنظیم می شود
2 حبه بولیون گاو ، خرد شده
1 فنجان خامه سنگین یا نصف و نیم (زیر شیر تبخیر شده)
جعفری و آویشن تازه خرد شده برای سرو کردن

طرز تهیه سوپ قارچ
طرز تهیه سوپ قارچ:
کره و روغن را در یک گلدان بزرگ بیش از حرارت متوسط ​​گرم کنید تا ذوب شود. پیاز را به مدت 2 تا 3 دقیقه تا نرم کنید تا نرم شود. سیر را بپزید تا معطر ، حدود 1 دقیقه.
قارچ و 2 قاشق غذاخوری آویشن را اضافه کنید ، 5 دقیقه بپزید. در شراب بریزید و بگذارید 3 دقیقه بپزد.
قارچ ها را با آرد بپاشید ، خوب مخلوط کنید و به مدت 2 دقیقه بپزید. سهام را اضافه کنید ، دوباره مخلوط کنید و به جوش بیاورید. گرما را به گرمای متوسط ​​کم کاهش دهید ، فصل را با نمک ، فلفل و مکعب های آبغوره خرد کنید.
روی آن را بپوشانید و به مدت 10-15 دقیقه بجوش بیاورید ، گاهی اوقات هم بزنید ، تا غلیظ شود.
گرما را به میزان کم کاهش دهید ، در خامه یا نیم و نیم هم بزنید. اجازه دهید تا به آرامی بجوید (جوش نیاید). نمک و فلفل را مطابق با سلیقه خود تنظیم کنید.