این گردوهای کاراملیزه شده را درون سالاد ، روی پاپ کورن یا مستقیم داخل دهان خود قرار دهید. بحران بحران من این روش آسان ساختن آجیل های شیرینی را که همه چیز به یکباره در تابه می رود ، دوست دارم. روش های دیگر من سعی کرده ام به جای پوشش حتی بیشتر روی سطح آجیل ، بر روی آجیل قرار دهم. همچنین در همان زمان آجیل ها را برشته می کند ، بنابراین لازم نیست آنها را از قبل نان تست کنید ، سپس آنها را دوباره به قابلمه اضافه کنید تا پوشش داده شود ، بل ، بلا. چه کسی به مراحل اضافی احتیاج دارد؟ حدود 5 دقیقه روی اجاق گاز و 5 دقیقه برای خنک شدن لازم است. P.S. این دستور غذا به راحتی قابل دو برابر شدن است.


مواد لازم برای گردوی شیرین:
1 فنجان گردو / نیم گردو نیز می توانید از این دستور العمل برای شیرینی های شیرین استفاده کنید
1/4 فنجان قند گرانول سفید (قند درشت نیست)
1 قاشق غذاخوری کره بدون روغن

گردوی شیرین
طرز تهیه گردوی شیرین:
یک قابلمه نچسب متوسط ​​را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید ، 1 فنجان گردو ، 1/4 فنجان شکر گرانول و 1 قاشق غذاخوری کره را اضافه کنید.
به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید ، غالباً هم بزنید تا مخلوط شما نسوزد (مخصوصاً تا انتها). وقتی مخلوط شکر شروع به ذوب کرد ، مرتباً هم بزنید تا تمام شکر ذوب شود و آجیل ها پوشانده شوند.

بلافاصله روی یک ورق کاغذ перга منتقل کنید و آجیل را فوراً جدا کنید. استفاده از دو اسپاتول باعث می شود این کار سریعتر انجام شود. شما نمی خواهید به آجیل ها فرصتی بدهید تا به یک مایه خیر و خوشمزه غیرقابل تفکیک تبدیل شوند ، مگر اینکه شما تنها شخصی باشید که از پنجه لذت می برد ؛). به طور جدی ، از زمان پوشاندن آجیل به سرعت حرکت کنید تا زمانی که روی کاغذ перга جدا شوند.
پس از سخت شدن روکش (5-7 دقیقه) ، می توانید آنها را به یک کاسه منتقل کنید و لذت ببرید!