مواد لازم شیرینی آجیلی:
1 فنجان گردو نصف
1 فنجان پکن نصف است
1 فنجان آجیل برزیل ، نصف شده است
1 قاشق چایخوری کره
1-1 / 2 فنجان شکر
1 فنجان کرم شلاق سنگین
1/2 فنجان شربت ذرت سبک

طرز تهیه شیرینی گردویی
طرز تهیه شیرینی آجیلی:
گردو ، گردو و آجیل برزیل را به صورت یک لایه در یک ورقه پخت قرار دهید. پخت و پز در 350 درجه به مدت 4-8 دقیقه یا تا زمانی که برشته شده و قهوه ای طلایی شود ، یک بار هم بزنید. روی یک توری سیمی خنک کنید. خط 8 اینچ. تابه مربع با فویل؛ فویل را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه بزرگ سنگین ، شکر ، خامه و شربت ذرت را با هم ترکیب کنید. روی حرارت متوسط جوش بیاورید ، مرتباً هم بزنید. در آجیل های نان تست شده هم بزنید. کوک را بدون هم زدن ، تا زمانی که یک دماسنج آب نبات 238 درجه (مرحله توپ نرم) بخواند ، بپزید.
از روی حرارت بردارید. با قاشق چوبی هم بزنید تا خامه و غلیظ شود. به سرعت در تابه آماده پخش می شود. سرد. به مدت 8 ساعت یا یک شب روی یخچال و فریزر قرار دهید.
با استفاده از فویل ، آب نبات را از تابه بلند کنید. فویل را دور بیندازید. آب نبات ها را به صورت مربع برش دهید. در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.