مواد لازم کیک موز:

3 موز بزرگ رسیده (حدود 1 و 1/2 لیوان پوره شده)
3 فنجان (375 گرم) آرد همه منظوره (قاشق و تراز)
1 قاشق چایخوری پودر بیکینگ
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 قاشق چای خوری دارچین زمین
1/2 قاشق چایخوری نمک
فنجان 3/4 فنجان (170 گرم) کره ، بدون درجه حرارت نرم شده است
1 فنجان (200 گرم) شکر گرانول
1/2 فنجان (100 گرم) بسته بندی شده قندی یا قند قهوه ای تیره
3 تخم بزرگ ، در دمای اتاق
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
1 و 1/2 فنجان (360 میلی لیتر) کره ، در دمای اتاق *
پوشش خامه پنیری

8 اونس (224 گرم) پنیر خامه ای پر چربی ، به دمای اتاق نرم شده است
1/2 فنجان (115 گرم) کره بدون آب ، نرم شده تا دمای اتاق
3 فنجان (360 گرم) قند شیرینی پزی ، به همراه یک فنجان 1/4 اضافی در صورت نیاز
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
1/8 قاشق چایخوری نمک
دستورالعمل ها
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک تابه 9 × 13 اینچ را چرب کنید.
کیک درست کنید: موزها را رنده کنید. من معمولاً فقط از این میکسر استفاده می کنم! موزهای پوره شده را کنار بگذارید.
آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، دارچین و نمک را با هم ضرب کنید. کنار بگذارید.
با استفاده از یک میکسر دستی یا ایستاده که دارای اتصال قلاب است ، کره را با سرعت زیاد ضرب و شتم کنید تا صاف و خامه ای - حدود 1 دقیقه باشد. هر دو قند را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه با سرعت زیاد ضرب و شتم کنید تا زمانی که با هم مخلوط شوند. در صورت لزوم ، طرفین و قسمت پایین کاسه را با اسپاتول لاستیکی ببافید. تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید. ضرب و شتم با سرعت متوسط ​​تا ترکیب ، سپس در موزهای پوره شده بزنید. در صورت نیاز طرفین و قسمت زیر کاسه را خراش دهید. با مخلوط کن روی سرعت کم ، مواد خشک را در سه ماده اضافه شده بهمراه کره دوغ اضافه کنید و هر مخلوط را فقط تا زمانی که مخلوط کنید مخلوط کنید. بیش از حد اضافه نکنید. خمیر کمی ضخیم و چند تکه خوب است.
خمیر را درون قابلمه آماده شده پخش کنید. 45-50 دقیقه پخت. زمان پخت متفاوت است ، بنابراین مراقب خود باشید. کیک زمانی انجام می شود که یک خلال دندان در مرکز تمیز شود. اگر متوجه شدید قسمت بالای کیک خیلی سریع در فر قهوه ای می شود ، آن را با فویل آلومینیومی شل کنید.
کیک را از فر خارج کنید و روی یک قفسه سیمی قرار دهید. بگذارید کاملاً خنک شود. بعد از گذشت حدود 45 دقیقه ، من معمولاً آن را در یخچال قرار می دهم تا کارها سریع شود.
سرمازدگی را درست کنید: در یک کاسه بزرگ با استفاده از یک میکسر دستی یا ایستاده که با یک دستمال یا پیوست قلاب بسته باشد ، پنیر خامه ای و کره را با سرعت زیاد ضرب کنید تا صاف و خامه شود. 3 فنجان قند ، وانیل و نمک شیرینی پزی را اضافه کنید. ضرب و شتم با سرعت کم به مدت 30 ثانیه ، سپس به سرعت بالا سوئیچ کنید و به مدت 2 دقیقه ضرب و شتم کنید. اگر می خواهید یخبندان کمی غلیظ تر باشد ، 1/4 لیوان قند شیرینی پزی اضافی را اضافه کنید (من آن را اضافه می کنم). یخ زدگی را روی کیک سرد شده پخش کنید. 30 دقیقه قبل از خدمت یخچال کنید. این به تنظیم یخ زدگی کمک می کند و برش را آسان تر می کند.
کیک باقیمانده را محکم بپوشانید و به مدت 5 روز در یخچال نگهداری کنید.