طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای:

1 پیمانه گوشت گاو بدون چربی
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، تقسیم شده است
فلفل سیاه نمکی و تازه خرد شده
1 پیاز کوچک زرد خرد شده (1 فنجان)
1 فنجان فلفل زنگ قرمز خرد شده (کمی بیش از 1/2 از یک medium)
1 فنجان فلفل زنگ سبز خرد شده
2 سیر میخک ، چرخ کرده
2 قوطی (14.5 اونس) گوجه فرنگی ریز خرد شده
1 (15 اونس) می تواند سس گوجه فرنگی باشد
1 (14.5 اونس) آب گوجه فرنگی کم سدیم دارد
2/1/2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده خرد شده ، به علاوه بیشتر برای تهیه خوراکی
1/2 قاشق غذاخوری ریحان خشک شده *
1/2 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک
1 فنجان برنج سفید یا قهوه ای دانه بلند پخته نشده (من هر دو گزینه را دوست دارم)
پنیر چدار یا موزارلا ، برای سرو (اختیاری)

دستورالعمل ها
در یک قابلمه بزرگ 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید ، یکبار گرم گوشت گاو را به گلدان اضافه کنید و با نمک و فلفل آن را چاشنی بزنید. طبخ ، گاهی اوقات هنگام پاشیدن گوشت گاو ، هم بزنید تا قهوه ای شود. گوشت گاو را تخلیه کرده و روی یک بشقاب اندود شده با حوله های کاغذی بریزید ، کنار بگذارید.
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را درون گلدان بگذارید و سپس پیاز ، فلفل زنگ قرمز ، فلفل زنگ سبز را اضافه کنید و 3 دقیقه آن را صاف کنید ، سپس سیر را اضافه کرده و 30 ثانیه دیگر صاف کنید.
در گوجه فرنگی ریز خرد شده ، سس گوجه فرنگی ، مایع گوجه فرنگی بریزید و جعفری ، ریحان ، پونه کوهی و گوشت گاو پخته شده را اضافه کنید ، سپس با نمک و فلفل دلچین کنید. فقط یک جوش سبک بیاورید ، سپس گرمای آن را کم کنید ، بپوشانید و بپزید و گاهی اوقات 30 دقیقه هم بزنید.
در حین تهیه سوپ ، برنج را طبق دستورالعمل های ذکر شده در بسته آماده کنید ، سپس یکبار سوپ بهم بزنید تا مقدار دلخواه برنج پخته شده را درون سوپ بریزید. **


یادداشت های دستور العمل
* برای طعم بیشتر روی گیاهان دو برابر کنید. همچنین با 2 قاشق چاشنی چاشنی ایتالیایی به جای ریحان و پونه کوهی خوب است.
** برای یک سوپ رقیق تر ، تمام برنج ها را اضافه نکنید و برای یک سوپ دلچسب تر و ضخیم تر ، همه آن را اضافه کنید.
** همچنین ، اگر قصد دارید که آن را برای بقایای روز بعد انجام دهید ، برنج را به گلدان سوپ اضافه نکنید ، فقط آن را به هر کاسه جداگانه اضافه کنید ، سپس برنج را در یک ظرف جداگانه در یخچال و فریزر رزرو کنید تا به آن اضافه شود. روز بعد سوپ (در غیر این صورت آن را به قارچ تبدیل می کند).

 

طرز تهیه ژله هندوانه