مواد لازم کیک شکلاتی:
2 فنجان قند ، گرانول
1 فنجان آرد گندم ، سفید ، همه منظوره ، غنی شده ، سفید شده
¾ فنجان کاکائو ، پودر خشک ، بدون شیرین
1 قاشق چای خوری مواد شیرین کننده ، پودر بیکینگ ، دوتایی ، سولفات آلومینیوم سدیم
1 قاشق چای خوری مواد شیرین کننده جوش شیرین
1 قاشق چایخوری نمک ، میز
2 تخم مرغ ، کامل ، خام ، تازه
1 فنجان شیر ، کاهش چربی ، مایعات ، شیر 2٪ شیر ، همراه با ویتامین A
½ فنجان روغن ، ذرت نباتی ، سالاد یا پخت و پز
2 قاشق چایخوری عصاره وانیلی
1 فنجان آب ، شهری
طرز تهیه کیک شکلاتی:
مرحله 1
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد). دو قابلمه گرد نه عیار را چرب و آرد کنید.
گام 2
در یک کاسه بزرگ شکر ، آرد ، کاکائو ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ، شیر ، روغن و وانیل را اضافه کنید ، به مدت 2 دقیقه با سرعت متوسط میکسر مخلوط کنید. آخرین بار در آب جوش هم بزنید. خمیر نازک خواهد بود. در قابلمه های آماده شده به طور مساوی بریزید.
مرحله 3
30 تا 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید ، تا زمانی که تست کیک با یک خلال دندان انجام شود. به مدت 10 دقیقه در قابلمه ها را خنک کنید ، سپس به یک قفسه سیمی برسانید تا کاملاً خنک شود.