مواد لازم کیک تخم مرغی:
4 تخم بزرگ
شکر کرچک 7 اونس یا شکر ریز ، از شکر و پودر شکر یا پودر استفاده نکنید (200 گرم)
یک کم نمک
آرد همه کاره 6 اونس (180 گرم)
1 قاشق غذاخوری پودر بیکینگ
روغن 1 اونس (35 گرم)
طرز تهیه کیک تخم مرغی:
1
فر را از قبل با دمای 350F یا 180C گرم کنید.
2
تخم مرغ ها ، شکر کرچک و نمک را با سیم با سرعت متوسط شلاق بزنید تا سبک و کرک شود.
3
در مخلوط آرد الک شده (تمام آرد و بیکینگ پودر) را با اسپاتول لاستیکی تا کنید تا ترکیب شود.
4
روغن را در آخر اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود.
5
داخل قالبهای کیک فلورای روغنی 3.75 X 2 اینچ روغنی یا آرد ریخته و یا قلع و قالبی مافین کاغذ روغنی بریزید.
6
به مدت 20 دقیقه در قفسه میانی فر بپزید.
7
بلافاصله بعد از پخت کیک ها را از قالب جدا کنید. کنار بگذارید تا خنک شود.