مواد لازم شیرینی نارگیلی:

 

1 فنجان آرد همه منظوره
 
½ قاشق چایخوری جوش شیرین
 
¼ نمک قاشق چایخوری
 
½ فنجان کره
 
½ فنجان قند قهوه ای بسته بندی شده
 
½ فنجان شکر سفید
 
1 تخم مرغ
 
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
 
1 فنجان نارگیل پوسته پوسته شده

 

طرز تهیه شیرینی نارگیلی:

  مرحله 1
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) آرد ، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید

  گام 2
در یک کاسه متوسط ، کره ، شکر قهوه ای و شکر سفید را صاف کنید تا یکدست شود. در تخم مرغ و وانیل بزنید تا سبک و کرک شود. به تدریج در مخلوط آرد مخلوط کنید ، سپس در نارگیل مخلوط کنید. خمیر را با قاشق چایخوری بر روی یک ورقه کوکی غیرمستقیم ریخته و میل کنید. کوکی ها باید حدود 3 اینچ از هم فاصله داشته باشند.

  مرحله 3
به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید ، یا تا زمانی که به آرامی خمیر شود. روی قفسه های سیم خنک شوید.