سالاد سزار کلاسیک با ترد های خانگی و تزیین سزار سبک - برای زمانی که می خواهید مهمانان شام خود را تحت تأثیر قرار دهید.

اگر شما به همان اندازه که دوست دارید دستور العمل های سزارین را داشته باشید ، سس و سس سیر خامه ای ما و سالاد ماکارونی سزار را ببینید.

سالاد سزار کلاسیک در کاسه ای با کروت های خانگی ، پارمسان تراشیده شده و سس سالاد سزار

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. خط مشی افشای من را بخوانید.

پسرم ، دیوید ، برای تشکر از این دستور العمل است. او 9 ساله است و کلاسهای آشپزی بچه ها را در Sur La Table گذراند و در آنجا یاد گرفت و عاشق این دستور تهیه سالاد سزار شد ، بنابراین ما دوباره آن را در خانه دوباره ایجاد کردیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار:

سالاد سزار آسان ، کلاسیک و مواد اولیه آن ساده است. شما نیاز دارید:

1 عدد بزرگ یا 2 عدد کاهو کوچک کاهو شکمبه
پنیر پارمزان ، خرد شده یا تراشیده شده
کروتون های واضح - خانگی را می توان چند روز جلوتر تهیه کرد. دستور العمل زیر به اندازه کافی برای 2 سالاد تهیه می کند.
سس سالاد سزار - بهترین نوع خانگی است و در اینجا پانسمان خریداری شده فروشگاهی مورد علاقه ما در یک خرج کردن است
مواد لازم برای سالاد سزار با کاهو رومی ، مواد کروتون و مواد تشکیل دهنده سالاد سزار

نحوه ساخت Croutons:
ترد های خانگی سس ترد در واقع این سالاد را بالا می برد و باعث می شود که ظاهری پیدا کند و کاملاً فانتزی به نظر برسد. پنیرهایی که روی هر نان تست کوچک پوسته پوسته شده اند ، شما را در این سرخ پوشان می گیرند!

باگت ها را به طول و نیم قطعه قطعه قطعه شده برش داده و به قطعات ضخیم 1/4 and برش داده و روی ورق پخت قرار دهید.
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون باکره اضافی را با سیر خرد شده ترکیب کنید. نان ها را با روغن تزریق شده سیر و 2 قاشق غذاخوری پارمسان پرتاب کنید.
به طور یکنواخت و پخت را به وضوح دلخواه بپاشید.
طرز تهیه کروتون ها با نان خرد شده و روغن زیتون سیر تزئین شده

کروتون های سیر پارمسان بر روی ورق پخت

طرز تهیه سالاد سزار:
سس سالاد سزار خیلی سریع جمع می شود و تمام آنچه شما نیاز دارید یک کاسه و ویسکی است. این سس سزار سبک ، سالم است و آنقدر عطر و طعم تازه را بدون نیاز به نمک زیاد بسته بندی می کند.

سیر خرد شده ، دیژون ، Worcestershire ، آب لیمو و سرکه شراب قرمز را با هم مخلوط کنید.
جوش زدن هنگام افزودن روغن ، پانسمان را برای یکنواختی صاف و خامه ای (نه روغنی) ، امولسیون می کند.
فصل را با 1/2 قاشق غذاخوری نمک و 1/8 قاشق غذاخوری فلفل سیاه ، یا به طعم آن میل کنید.
اگر ترجیح می دهید پانسمان سزارین خامه ای اینجا را کلیک کنید.

طرز تهیه سس سالاد سزار را با هم چاشنی مواد را در یک کاسه درست کرده و در حالی که روغن زیتون را اضافه می کنیم ، آبکش می کنیم

طرز تهیه سالاد سزار:
در یک کاسه بزرگ مخلوط کردن ، تمام مواد مورد نیاز خود را با هم ترکیب کرده و به آرامی پرتاب کنید تا کاهو را در سس سزار بپوشانید. این دستور العمل باعث می شود تا به اندازه کافی کروتون برای دو سالاد کامل تهیه شود ، بنابراین آنها را برای رفتن به دور 2 آماده کنید!

نکته نکته کوک: برای به دست آوردن آن تراش های پارمزان دوست داشتنی ، تمام چیزهایی که شما نیاز دارید یک بلوک پارمسان و یک پوست سیب زمینی است (لینک وابسته به آمازون). طلسم آسان آسان!

طرز تهیه سالاد سزار را با 2 قاشق در یک کاسه درست کنید

دستور العمل های بیشتر سالاد Romaine برای کشف:
سالاد مرغ خرد شده - پروتئین بسته بندی شده با پانسمان بالزامیک
سالاد ماهی آووکادو - با پانسمان لیمو
سالاد آووکادو مرغ انبه - پنیر کارخانه کیک پنیر
سالاد میگو آووکادو - سالاد دلپذیر جمعیتی که دارای آووکادو است
سالن رومین با پارچه های کروتون ، پارمسان و سزار
دستور تهیه سالاد سزار
4.9 از 20 رای
زمان آماده سازی: 20 دقیقه زمان طبخ: 10 دقیقه زمان کل: 30 دقیقه
دستور العمل سالاد سزار در یک کاسه با رومال ، کروتون ، پنیر پارمزان و سس سسار
سالاد سزار کلاسیک با ترد های خانگی و تزیین سالاد سزار سبک.

سطح مهارت: آسان
کلید واژه: سالاد سزار ، دستور العمل سالاد سزار
کالری: 289 کیلو کالری
وعده های غذایی: 4 وعده به عنوان سالاد جانبی
عناصر
برای Croutons:
1/2 فرانسوی Baguette برش در نیمه و نازک برش (ضخامت 1/4 ")
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده باکره
1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده 2 میخک کوچک
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
سس سالاد سزار:
2 میخک سیر خرد شده (1 قاشق غذاخوری)
2 قاشق غذاخوری خردل
1 قاشق غذاخوری سس ورشستیر
2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
1 1/2 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
1/3 فنجان روغن زیتون باکره اضافی
1/2 قاشق چایخوری نمک دریا یا طعم آن
1/8 قاشق غذاخوری فلفل سیاه به علاوه بیشتر برای سرو
برای سالاد سزار:
1 کاهو بزرگ رومی (یا 2 عدد سر کوچک راموی)
1/3 فنجان پنیر پارمزان خرد شده یا تراشیده شده
متعارف ایالات متحده - متریک
طرز تهیه سالاد سزار:
فر را از قبل گرم کنید تا 350 درجه فارنهایت. باگت را به طول و نیم در وسط قسمت بالای باگت برش داده و به صورت مورب به قطعه های ضخیم 1/4 "برش دهید. نان ها را روی یک ورقه پخت قرار دهید.

در یک کاسه کوچک ، 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون باکره اضافی و 1 قاشق غذاخوری سیر ریز خرد شده را با هم مخلوط کنید. روغن سیر را روی کروتون ها بریزید و قسمت اول را با 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان خرد کنید.
پرت کردن تا به طور مساوی پوشش داده شود. در یک لایه تک بر روی ورق پخت پخش کنید و در دمای 350 درجه فارنهایت پخت کنید تا طلایی روشن و ترد (10-12 دقیقه) یا به وضوح دلخواه برسد.